Coach Ginny Ophorst

Meer info over Ginny

Hey ik ben Ginny, welkom op de site van Academycoaching! Met een stevige achtergrond in het bedrijfsleven ben ik sinds een aantal jaren werkzaam als (freelance) coach. Ik begeleid (young) professionals (en jonge managers) van organisaties bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, en tevens in carrière vragen.

Ik ben een bevlogen coach, oprecht, puur, eerlijk, met humor, sportief (tennis, hardlopen, skiën, hockey, barre work-out) , een levensgenieter, moeder van 2 dochters, een lezer en zeer geïnteresseerd in gezondheid/vitaliteit/(positieve) psychologie/coaching.

Ik heb diverse coachingsopleidingen gevolgd (o.a. Coaching Basics, Coaching bij Werkstress & Burn-out, Transactionele Analyse, Acceptance & Commitment Therapy en Wandelcoaching) en ben aangesloten en geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Tevens werk ik volgens de Internationale Ethische Gedragscode (IEGC).

De onderwerpen waar ik voor leergangen en workshops veel ervaring in heb zijn:

 • Werkstress
 • (Preventie van) Burn-out
 • Balans & Energie
 • Perfectionisme
 • Onzekerheid
 • Carrièrevragen

Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier onderaan in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

Het coachtraject bij Ginny heeft me geleerd om aan de rem te trekken voordat ik in een burn-out belandde. De bewustwording en het inzicht in mijn gedrag, zoals door Ginny teweeggebracht, zijn essentieel geweest in mijn persoonlijke groei en het voorkomen van langdurige uitval.

Elise

Ginny heeft mij geleerd om eigen keuzes te maken in mijn leven en werk en ook beter te luisteren naar mijn gevoel. Genoeg is genoeg. Het kan altijd beter, maar er is een grens. Ik heb geleerd deze grens beter te accepteren. Ook heeft zij mij geleerd vastgeroeste patronen en automatische gedachten te doorbreken en om te buigen.

Daphne

De coaching bij Ginny voelde heel veilig, persoonlijk, professioneel en soms confronterend. Zij weet te inspireren en snel de vinger op de zere plek te leggen. Van daaruit kon ik gaan oefenen met nieuwe inzichten en nieuw gedrag. Het heeft mij veel meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen gegeven.

Hermienke

Ginny is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Nieuwegracht 25, 3512 LC in Utrecht

Incompany

Ginny werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Ginny als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl