Coach Tom Klinker

Meer info over Tom

Hi, ik ben Tom Klinker. Als (team)coach en trainer begeleid ik young professionals met diverse vraagstukken. Mijn expertise ligt op non-verbale communicatie, lichaamsgerichte oefeningen en team uitdagingen. Samen werken we naar resultaat toe, waar jij en je (of jouw team) verder mee kan. Ik vind het leuk om te ontdekken waar jouw ogen bij gaan twinkelen. Waar geniet jij van?

Wanneer ik een top 5 zou moeten kiezen van thema’s waarin ik individuele begeleid, dan krijg ik de meeste energie bij:

Bij Teamcoaching liggen de vraagstukken met name rondom de thema’s

 • Samenwerken
 • Feedback/communicatie
 • Teamsfeer
 • Teamontwikkeling en groei
 • Productiviteit en efficiëntie

Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier onderaan in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

Was oprecht onder de indruk van hoe hij mensen sociaal correct inschatte en bleef vissen totdat ze de gevoelens goed benoemden. Zelf kon hij ook dit ook goed in woorden uitdrukken, was hij didactisch sterk en eerlijk.

Jelle

Tom heeft me geholpen om onderscheid te maken tussen processen waar ik geen invloed op heb en processen die ik wel kan controleren. Daardoor kan ik mijn energie beter controleren en steken in zaken waar winst te behalen valt. Ook heb ik geleerd niet te snel een conclusies te verbinden aan gedrag van anderen maar door te vragen naar waarom zij op een bepaalde manier antwoorden of denken. Ik voel me een stuk rustiger en kan weer met nieuwe energie vooruit.

Lisa, SkyHighTV

Erg bedankt voor alle begeleiding afgelopen jaar. Ik ben tegen aardig wat dingen aan gelopen wat mijn zelfvertrouwen nogal heeft beschadigd. Hierin heb ik stukje voor stukje, en ook met een paar terugvalletjes mezelf beter leren kennen. Ik heb sommige momenten confronterend gevonden maar heb het contact en gesprek met reflectie altijd als zeer prettig ervaren. Ik ben altijd veel gaan nadenken over wat aan bod is gekomen. Bepaalde inzichten, vooral in hoe ik ”falen’beschouw heeft mij verder geholpen, met als resultaat dat ik nu met veel meer zelf vertrouwen mijn coschappen kan lopen.

Natali, Deventer Ziekenhuis

Ik heb afgelopen jaar een individueel coachtraject bij Academycoaching gevolgd en hier heb ik veel aan gehad. Ik was op een punt in mijn leven waarin ik continue tegen eigen patronen aanliep en daardoor niet verder kon groeien. Door het de gesprekken met Tom heb ik meer inzicht in deze patronen gekregen en, wat voor mij het belangrijkste was, hoe hiermee om te gaan en zo andere keuzes te kunnen maken. Het is fijn om hier met iemand van buitenaf over te kunnen praten en te reflecteren, zowel in real life als via face-time of telefonisch, als dit beter uitkwam. Hele fijne begeleiding gehad!

Marloes, Co-assistent

Hij speelde goed in bij wat er bij de groep leefde. Hij stemde goed af op de leervragen die er waren. Ik heb iedere les wel inspiratie opgedaan.

Barend, ICM
Op een leuke manier verteld en iedereen werd er goed bij betrokken. Persoonlijke aandacht en veel informatie aangeboden op basis van onze vragen en interesses. Brengt het leuk, interessant. Wisselt theorie af met praktijk
Lot, 4 Young People

Door het coachtraject heb ik meer inzicht in deze patronen gekregen en, wat voor mij het belangrijkste was, hoe hiermee om te gaan en zo andere keuzes te kunnen maken. Het is fijn om hier met iemand van buitenaf over te kunnen praten en te reflecteren, zowel in real life als via face-time of telefonisch, als dit beter uitkwam. Hele fijne begeleiding gehad!

Marloes, Co-assistent

Tom is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Nieuwegracht 25, 3512 LC in Utrecht

Flexlocatie Doetinchem

Je vindt ons op het volgende adres

Raadhuisstraat 25, 7001 EX  in Doetinchem

(Wij gebruiken alleen op afspraak gespreksruimte bij Steck)

Incompany

Tom werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Tom als coach of trainer in jou organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl