Project omschrijving

Duurzame inzetbaarheid scan

Meer info over de Duurzame inzetbaarheid scan

De Duurzame inzetbaarheid scan geeft in korte tijd veel inzicht welke loopbaanvraag speelt. De online scan duurt ongeveer 10 minuten. Deze scan past bij:

 • Loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
 • Startpunt voor verder ontwikkeling
 • Doelen formuleren voor coaching, training of andere ontwikkeling

Deze scan is geschikt voor Young professionals die met deze individuele online scan inzicht willen krijgen in hoe het staat met werkvermogen. Hier wordt aandacht gegeven aan vragen als: Hoe bevlogen ben ik? Hoe staat het met mijn fexibiliteit, energie en balans. Het geeft dus zicht op hoe goed het gaat en waar ontwikkelpunten liggen. Dit zijn vaak andere aspecten dan je zou verwachten. Met deze speerpunten kunnen gemakkelijk doelen worden gesteld en kan bekeken worden hoe urgent de ontwikkeling is.

0
Minuten afname
0
Kosten afname
0
Kosten terugkoppeling
0
Tevreden deelnemers

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende scan of assessment. Nu heb je met deze scan daar al een stap in gemaakt. Een goede terugkoppeling is belangrijk bij de juiste interpretatie en opvolging. Daarom kan je na het kiezen van de scan of assessment contact opnemen om te kijken welke coach/trainer de terugkoppeling voor je kan verzorgen. Een scan of assessment kan als onderdeel van een volledige leergang ingezet worden of bij een losse sessie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Andere scan/assessments

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de scans of assessments perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze scans met je collega's of leidinggevende