Research trainee Tiffany Gritzalis

Meer info over Tiffany

Op dit moment doe ik onderzoek voor Academycoaching naar hoe wij een positief leerklimaat voor coassistenten kunnen stimuleren. Dit is de omgeving zoals studenten die zelf ervaren. Als coach, trainer en student psychologie ben ik erg gefascineerd door intrinsieke motivatie. Jarenlang heb ik in de sales geleerd hoe je iemand zo kunt coachen dat diegene het maximale uit zichzelf haalt. Ik wilde op zoek naar wat iemand echt drijft en waar iemand helemaal van opleeft. Na een paar jaar docenten en ouders trainen in hoe zij hun studenten/kinderen intrinsiek kunnen motiveren, wilde ik dit doortrekken naar de medische wereld. Met mijn onderzoek wil ik ervoor zorgen dat Academycoaching niet alleen coassistenten kan begeleiden, maar ook hun supervisors kan trainen in hoe zij een positief leerklimaat kunnen creëren dat zorgt voor een minder stressvolle en meer plezierige leeromgeving.

Wil je contact over mijn onderzoek? Dat kan, vul het formulier onderaan in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

Tiffany is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Nieuwegracht 25, 3512 LC in Utrecht

Op locatie

Tiffany doet onderzoek bij ziekenhuizen en medische faculteiten.

Mag Tiffany bij jou langskomen voor haar onderzoek? Nodig haar uit voor een interview als je mee wilt denken over het opleidings-/leerklimaat voor coassistenten.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl