Versnel het ontwikkelproces binnen jouw team

Teamcoaching

Vraag jij je af hoe je team weer in beweging komt? Wil je naar het volgende niveau met je team? Kortom; wil jij de ontwikkeling van je team en je teamleden versnellen? Dan is teamcoaching een goede oplossing.

Teamsfeer, rolduidelijkheid, steun van collega’s en leidinggevenden zijn aspecten die bijdragen aan het werkgeluk van een medewerker. Teamcoaching betreft een groep medewerkers die met elkaar een gezamenlijk doel hebben en als team willen groeien. Het verhogen van teameffectiviteit is een enorme energiebron die bevlogenheid stimuleert en de productiviteit bevorderd. Uiteraard komen hier de individuele teamleden aan bod, de onderlinge communicatie, interactie en het uiteindelijke teamdoel

Wij zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden van Young professionals  als groep of individueel. Meer weten over coaching voor Young professionals, coassistenten en A(N)IOS? Klik hieronder.

  

Producten

Loading...

Hoe pakken wij het aan

De doelstelling en de rol die coaching daarin kan spelen worden besproken. Op deze manier krijgen we alvast wat achtergrondinformatie over de organisatie en de teamleden. Zo kunnen we de teamcoaching goed afstemmen op de organisatiecontext. Je ontvangt van ons een voorstel voor de opzet van het traject.

Voor de groep start, begint het traject met een gezamenlijke decompressie. De druk wordt eraf gehaald en het gezamenlijke doel wordt besproken. Deze bijeenkomst werkt motiverend en verbindt de groep met het beoogde resultaat. De sessie zal in de vorm van een workshop/training gegeven worden.

Ieder teamlid krijgt een individuele startscan met terugkoppeling. We krijgen hierdoor inzicht in wat er speelt. Het is een goede 0-meting en we kunnen de output gebruiken als input voor het team

We gaan in de teamsessies daadwerkelijk aan de slag met de coachvraag. De sessies variëren van opzet en inhoud, ze duren vaan tussen de 2 tot 2,5uur.

Bij deze laatste fase van het traject kijken we naar het behaalde resultaat en evalueren we het proces.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Academycoaching

Nieuwegracht 25
3512 LC  Utrecht

Tel: 085-4011298
Mail: info@academycoaching.nl
www: www.academycoaching.nl

KvK nummer: 50506579
BTW nummer: NL822775232B01