Meest gestelde vragen

Je bent een Young Professional wanneer je hoger opgeleid bent en met je 1e of 2e carrièrestap  bezig bent. Over het algemeen ben je niet ouder dan 35 jaar. Het kan dus best zijn dat je nog met een studie bezig bent of al meerdere jaren werkervaring hebt opgedaan.

Ja vanuit het hele land doen wij verschillende opdrachten. Het hoofdkantoor van Academycoaching staat in Utrecht. Lekker centraal :).
Over het algemeen houden wij onze focus op de Young Professionals maar er zijn uitzonderingen. Neem even contact met ons op zodat we kunnen kijken of Academycoaching je kan ondersteunen of dat we je verwijzen naar 1 van onze partners.

We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Dan krijg je idee of je een goede klik hebt en wij kunnen een advies/verwachting geven over de duur van de begeleiding.

De leergang die je volgt bepaalt wat de kosten zijn. Dit kan met een leergang loopbaan bijvoorbeeld al vanaf: €660,-. Intensievere leergangen of langdurige ontwikkelprogramma’s lopen op tot ongeveer €2000,- per persoon.

Natuurlijk! Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik hebt met de coach. Wanneer het je niet uit maakt dan kijken wij welke het beste bij je past.

Zodra je akkoord bent ontvang je een factuur van 100% vooraf. Deze factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

De leergangen en trainingen die je bij ons volgt worden vaak door werkgevers betaald. Vanuit opleidings- of ontwikkelbudget. Soms zijn er ook subsidies die de kosten dekken zoals het ontwikkeladvies vanuit de overheid of via de SLIM subsidie.

Gedurende de leergangen of trainingen is het mogelijk om zowel online of face-to-face elkaar te spreken. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, flexlocaties of incompany.

Staan de vragen die je hebt er niet bij ?

Contactformulier

    Wil je graag zo snel mogelijk worden teruggebeld?

    Heb je een vraag die hier niet bij staat? Wil je zelf graag meer informatie van ons?

    Wij nemen graag contact met je op om onszelf voor te stellen.

    Bel me terug

    Inschrijven Quickzine