Meest gestelde vragen

Je bent een Young Professional wanneer je hoger opgeleid bent en met je 1e of 2e carrièrestap  bezig bent. Over het algemeen ben je niet ouder dan 35 jaar. Het kan dus best zijn dat je nog met een studie bezig bent of al meerdere jaren werkervaring hebt opgedaan.

Ja vanuit het hele land doen wij verschillende opdrachten. Het hoofdkantoor van Academycoaching staat in Utrecht. Lekker centraal :).
Over het algemeen houden wij onze focus op de Young Professionals maar er zijn uitzonderingen. Neem even contact met ons op zodat we kunnen kijken of Academycoaching je kan ondersteunen of dat we je verwijzen naar 1 van onze partners.
Wij werken met abonnementen van begeleiding en om te kijken welk abonnement het beste bij je past gaan we graag eerst met je in gesprek.
Natuurlijk! Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik hebt met de coach. Wanneer het je niet uit maakt dan kijken wij welke het beste bij je past.
Wij werken met maandelijkse abonnementen die we door middel van automatische incasso afschrijven. Je mag er ook voor kiezen om het bedrag in één keer te betalen.
Over het algemeen wordt er door de zorgverzekeraars niet tot minimaal vergoed. Neem even contact op met je eigen zorgverzekering om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Omdat wij de begeleidingskosten opdelen in maandbetalingen is het goed te doen.

Wij bieden je de mogelijkheid om tot 12 maanden door ons begeleid te worden. Samen spreken we de intensiteit af en kijken we of een jaar nodig is. Het uiteindelijke begeleidingstraject kan dus ook korter zijn. Vind je het fijn om online in contact te blijven dan is de mogelijk tot verlenging na 12 maanden.

Als YoungDHL heeft Tom Klinker van Academycoaching de workshop Non-verbale communicatie verzorgt. Met meer dan 50 man zijn we bewust geworden van die manier van communiceren. Ook na de workshop hebben we het er met de afdeling nog lang over gehad.
Renz Bassant, YoungDHL
Tijdens mijn gesprek met Tom was ik erg onzeker over mijn kunnen en ging ik alles met een negatieve intentie bekijken. Na de verschillende gesprekken heb ik veel meer zicht op wie ik ben en wil zijn. Ik zie alles veel positiever en kan met meer energie me storten op het solliciteren.
Shuyi Dong, Particulier

Staan de vragen die je hebt er niet bij ?

Contactformulier

    Wil je graag zo snel mogelijk worden teruggebeld?

    Heb je een vraag die hier niet bij staat? Wil je zelf graag meer informatie van ons?

    Wij nemen graag contact met je op om onszelf voor te stellen.

    Bel me terug

    Inschrijven Quickzine