Young Professionals mentaal net zo fit als topsporters!

Young professional coaching

Heel concreet: Coaching voor Young professionals: individueel of in een groep. Wij begeleiden hoog opgeleide Young professionals uit veel verschillende branches met persoonlijke en professionele ontwikkeling en met carrièrevragen. We vinden het belangrijk om bij de start van alle begeleiding eerst te meten waar de Young professional nu staat. Daarom gebruiken we één of meerdere (online)scans. Daarna starten wij met coaching om Young professionals in een mix van online en offline te begeleiden. Hierdoor zijn onze trajecten heel efficiënt en effectief. Het individuele traject, dat bij ons een leergang heet, bestaat naast skype/chat gemiddeld uit 4 tot 6 face-to-face sessies.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden van Young professionals in de zorg. Meer weten over coaching voor coassistenten en A(N)IOS? Klik hieronder.

Coassistenten
 
A(N)IOS

FAQ items aan het laden...

Hoe pakken wij het aan

Bij ieder traject starten we met een (online)scan. Dit bepaalt het startpunt en verdere invulling van het traject.

Tijdens de eerste kennismaking bij ons op kantoor in geven wij een terugkoppeling. Na dit gesprek is het ontwikkelpad helder en kan gestart worden.

Preview

Het ontwikkelpad maakt het voor iedereen mogelijk op maat een traject te krijgen. We bepalen samen de thema’s, doelstellingen en het tijdschema.

Preview

Wij zorgen altijd voor een ideale mix tussen e-coaching en face-to-face begeleiding. Gemiddeld bestaat het individuele traject naast skype/chat uit 4 tot 6 face-to-face gesprekken met een coach.

Preview

Als aanvulling kunnen workshops gekozen worden bij groepsprogramma’s. Keuze uit meer dan 15 actuele thema’s en tot wel 75 Young professionals per workshop.

Preview

Als afsluiting van de begeleiding meten we het resultaat. Daar hoort ook een evaluatie bij die we online afnemen.

Preview

Plan een startscan

Kies een coach

Myrthe Frederix
Myrthe FrederixCoach
Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Sander van der Horst
Sander van der HorstCoach
Tom Klinker
Tom KlinkerCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coach
Merle Hofstede
Merle HofstedeCoach
Marleen Hekkert
Marleen HekkertCoach
Neeltje de Quij
Neeltje de QuijCoach
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer
Thomas Groen
Thomas GroenCoach

Academycoaching is het bureau voor duurzame ontwikkeling van hoog opgeleide Young Professionals.

Wij ondersteunen young professionals door heel Nederland met onze hybride vormen van coaching. Onze coaches kennen de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd. En wij vinden dat iedere young professional het verdient om ondersteuning te krijgen op persoonlijke-, professionele- en carrièreontwikkeling.

“Een bevlogen professional is energiek, zelfeffectief en kan passend invloed uitoefenen op gebeurtenissen die hun leven beïnvloeden.” – prof. dr. Arnold B. Bakker. Wij noemen dat: het versterken van zelfsturend vermogen.

Samenwerkingspartners
Opdrachtgevers

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

  Academycoaching

  Nieuwegracht 25
  3512 LC  Utrecht

  Tel: 085-4011298
  Mail: info@academycoaching.nl
  www: www.academycoaching.nl

  KvK nummer: 50506579
  BTW nummer: NL822775232B01