Young Professionals mentaal net zo fit als topsporters!

Young professional coaching

Heel concreet: Coaching voor Young professionals: individueel of in een groep. Wij begeleiden hoog opgeleide Young professionals uit veel verschillende branches met persoonlijke en professionele ontwikkeling en met carrièrevragen. We vinden het belangrijk om bij de start van alle begeleiding eerst te meten waar de Young professional nu staat. Daarom gebruiken we één of meerdere (online)scans. Daarna starten wij met coaching om Young professionals in een mix van online en offline te begeleiden. Hierdoor zijn onze trajecten heel efficiënt en effectief. Het individuele traject, dat bij ons een leergang heet, bestaat naast skype/chat gemiddeld uit 4 tot 6 face-to-face sessies.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden van Young professionals in de zorg. Meer weten over coaching voor coassistenten en A(N)IOS? Klik hieronder.

Coassistenten
 
A(N)IOS

FAQ items aan het laden...

Hoe pakken wij het aan

Bij ieder traject starten we met een (online)scan. Dit bepaalt het startpunt en verdere invulling van het traject.

Tijdens de eerste kennismaking bij ons op kantoor in geven wij een terugkoppeling. Na dit gesprek is het ontwikkelpad helder en kan gestart worden.

Het ontwikkelpad maakt het voor iedereen mogelijk op maat een traject te krijgen. We bepalen samen de thema’s, doelstellingen en het tijdschema.

Wij zorgen altijd voor een ideale mix tussen e-coaching en face-to-face begeleiding. Gemiddeld bestaat het individuele traject naast skype/chat uit 4 tot 6 face-to-face gesprekken met een coach.

Als aanvulling kunnen workshops gekozen worden bij groepsprogramma’s. Keuze uit meer dan 15 actuele thema’s en tot wel 75 Young professionals per workshop.

Als afsluiting van de begeleiding meten we het resultaat. Daar hoort ook een evaluatie bij die we online afnemen.

Plan een startscan

Kies een coach

Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer
Myrthe Frederix
Myrthe FrederixCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coördinator
Merle Hofstede
Merle HofstedeTrainer
Marleen Hekkert
Marleen HekkertCoach
Neeltje de Quaij
Neeltje de QuaijCoach
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer
Thomas Groen
Thomas GroenCoach
Joost Brunninkhuis
Joost BrunninkhuisCoach

Academycoaching is het bureau voor duurzame ontwikkeling van hoog opgeleide Young Professionals.

Wij ondersteunen young professionals door heel Nederland met onze hybride vormen van coaching. Onze coaches kennen de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd. En wij vinden dat iedere young professional het verdient om ondersteuning te krijgen op persoonlijke-, professionele- en carrièreontwikkeling.

“Een bevlogen professional is energiek, zelfeffectief en kan passend invloed uitoefenen op gebeurtenissen die hun leven beïnvloeden.” – prof. dr. Arnold B. Bakker. Wij noemen dat: het versterken van zelfsturend vermogen.

Samenwerkingspartners
Opdrachtgevers

Contactgegevens

  Academycoaching

  Maliebaan 80A
  3581 CW  Utrecht

  Tel: 085-4011298
  Mail: info@academycoaching.nl
  www: www.academycoaching.nl

  KvK nummer: 77659449
  BTW nummer: NL003220781B39