Young Professionals aan het werk op de juiste plek.

Young professional loopbaancoaching

Heel concreet: Loopbaancoaching in je werk of naar ander werk. Dit zijn eigenlijk twee heel verschillende vragen. Voor begeleiding naar ander werk gebruiken wij een overzicht van 4 stappen. Aan de hand van deze stappen vind je binnen een aantal weken nieuwe focus en een zoekrichting. Vervolgens is het zaak die passende plek te bemachtigen. Wij begeleiden hoog opgeleide Young professionals uit veel verschillende branches met carrièrevragen. We brengen snel in kaart waar je nu staat met een scan. Daarna starten wij met loopbaancoaching om Young professionals in een mix van online en offline te begeleiden. Hierdoor zijn onze trajecten heel efficiënt en effectief. Het individuele traject, dat bij ons een leergang heet, bestaat naast skype/chat gemiddeld uit 4 tot 6 face-to-face sessies.

FAQ items aan het laden...

Hoe pakken wij het aan

Voordat je gaat kennismaking registreer jij je online bij ons. Aan de hand van het formulier koppelen wij je, in overleg, aan een van de begeleiders die bij jou en je vraag past.

Bij ieder traject starten we met een (online)scan. Dit bepaalt het startpunt en geeft veel richting voor de verdere invulling van het traject.

Tijdens de eerste kennismaking bij ons op kantoor in geven wij een terugkoppeling. Hier bepalen we samen het doel. Na dit gesprek ontvang je een opdrachtbevestiging. Hierin staat hoeveel sessies nodig zijn en wat de kosten gaan worden.

Wij zorgen altijd voor een ideale mix tussen e-coaching en face-to-face begeleiding. Die mix stem jij zelf af met je coach. Gemiddeld bestaat het individuele leergang loopbaan naast skype/chat uit 4 tot 6 face-to-face gesprekken met een coach

Als afsluiting van de begeleiding meten we het resultaat. Daar hoort ook een evaluatie bij die we online afnemen.
Plan een kennismaking

Kies een coach

Sander van der Horst
Sander van der HorstCoach
Merle Hofstede
Merle HofstedeCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coach

Academycoaching is het bureau voor duurzame ontwikkeling van hoog opgeleide Young Professionals.

Wij ondersteunen young professionals door heel Nederland met onze hybride vormen van coaching. Onze coaches kennen de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd. En wij vinden dat iedere young professional het verdient om ondersteuning te krijgen op persoonlijke-, professionele- en carrièreontwikkeling.

“Een bevlogen professional is energiek, zelfeffectief en kan passend invloed uitoefenen op gebeurtenissen die hun leven beïnvloeden.” – prof. dr. Arnold B. Bakker. Wij noemen dat: het versterken van zelfsturend vermogen.

Samenwerkingspartners
Opdrachtgevers

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

  Academycoaching

  Nieuwegracht 25
  3512 LC  Utrecht

  Tel: 085-4011298
  Mail: info@academycoaching.nl
  www: www.academycoaching.nl

  KvK nummer: 50506579
  BTW nummer: NL822775232B01