Coach Andre Lollinga

Meer info over Andre

Hey ik ben André! Bij Academycoaching bied ik ondersteuning bij het nastreven van een carriére die echt bij jou past. Dit kan in mijn rol als coach, als loopbaancoach of trainer. Soms vraagt dit bijvoorbeeld een verandering in hoe jij handelt, denkt of je houding en soms vraagt dit van je dat je baan wisselt. Ik heb zelf gemerkt hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij mij past. Ik wil je laten ontdekken hoe jij in je leven zo sturing kunt geven dat je onderaan de streep meer energie overhoudt dan dat het je energie kost. Ik bied coaching en loopbaanbegeleiding en geef workshops met concreet resultaat.

De onderwerpen waar ik voor leergangen en workshops veel ervaring in heb zijn:

Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier onderaan in met mijn naam erbij (Andre Lollinga) en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

Veel nuttige inzichten in hoe ik denk, keuzes maak, persoonlijkheid, overkomen op anderen etc. Ik vond het hele inspirerende gesprekken en kan achteraf alleen maar beamen dat het voor mij nodig was. Ben er zelfverzekerder door geworden en ik merk dat ik meer ben gaan ontspannen erdoor.

Lisanne
Ik kan beter mijn gedachten op een rij zetten en mijn stressoren herkennen.
Maar echt belangrijk: ik kan beter vanuit een positieve intentie redeneren.
Frederiek

Andre is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Maliebaan 80A in Utrecht

Flexlocatie Zwolle

Je vindt ons op het volgende adres

Kamperstraat 35A, 8011 LK Zwolle

Incompany

Andre werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Andre als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl