Trainer Joline Wortelboer

Meer info over Joline

Hi! Ik ben Joline. Ik geef training in leiderschaps- en communicatievaardigheden bij Academycoaching. Mijn hart ligt bij het laten groeien van mensen binnen een organisatie. En het liefste begeleidt ik die groei sámen, in groepsverband– vanuit de overtuiging dat je het meeste van elkaar leert.

Mijn doel als trainer is om jou te helpen effectiever gedrag toe te passen, wat past bij jouw persoonlijke doelen. Je wil bijvoorbeeld graag jouw leidinggevende aanspreken, omdat zij/hij iets niet goed heeft aangepakt, hoe spreek je haar/hem aan? Of je bent manager en je worstelt met het motiveren en betrokken houden van je jongere medewerkers.

Als trainer ben ik energiek, flexibel en open. En mijn trainingen zijn praktisch, doelgericht en ook gewoon leuk! In korte tijd ga je met je mede-deelnemers experimenteren, ervaren en oefenen. Als organisatiepsycholoog en (team)trainer werk ik graag ‘van buiten naar binnen’; door te experimenteren en oefenen met ander gedrag vergroot je jouw gevoel van ‘ik kán dit!’ waardoor je jouw belemmerende overtuigingen makkelijker aanpast – overigens een gouden combinatie met individuele coaching door één mijn collega’s.

Ik heb veel ervaring in de volgende onderwerpen:

 • Leiderschapsvaardigheden
 • Coachende vaardigheden
 • Beïnvloeden
 • Win-win onderhandelen
 • Het aanspreken van collega’s of leidinggevende
 • Besluitvorming in groepen
 • Samenwerking in teams
 • Omgaan met weerstand of conflict

Dat je met hernieuwd zelfvertrouwen de training uitloopt, daar ga ik voor. Wil je kennismaken? Via onderstaand formulier kan je contact met mij opnemen. Tot binnenkort!

Joline Wortelboer, is wat ons betreft de perfecte trainer. Enthousiast, inspelend op de behoefte vanuit de klant en een goede leider. De training zelf is enorm interactief waardoor het leren zoveel makkelijker gaat. Een echte aanrader!

Karen

Joline is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Maliebaan 80A in Utrecht

Incompany

Joline werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Joline als trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl