Coach Neeltje de Quaij

Meer info over Neeltje

Hi! Ik ben Neeltje en mijn fascinatie voor de mens is oneindig. Vanuit deze motivatie heb ik een coach- en haptonomie opleiding gevolgd. Met een groot vertrouwen in jou straal ik een nuchtere rust en kalmte uit. Mijn stijl kenmerkt zich door het zien van verbanden en patronen waardoor je uit jouw huidige denken en doen komt. Mijn kwaliteit is het bieden van begeleiding voor met name personen die zichzelf ‘vastdenken’. Dit doe ik onder andere door het gedachtegoed van de haptonomie te integreren in mijn coaching. Ik werk dus niet alleen met cognitieve technieken en methodes, maar ook door jou je eigen lichaam te laten waarnemen. Het zal je verrassen wat voor antwoorden daar te vinden zijn!

De onderwerpen waarmee je bij mij terecht kan zijn:

 • Omgaan met emoties
 • Contact (met anderen en jezelf)
 • (Zelf)vertrouwen
 • Keuzes maken
 • Balans werk-privé
 • Passie en zingeving

Wil je vrijblijvend kennismaken? Vul dan het formulier hieronder in en dan spreken we elkaar binnenkort!

Tijdens de sessies met Neeltje heb ik gewerkt aan mijn ontwikkeling op zowel persoonlijk- als werkgebied. Neeltje is een prettige gesprekspartner, waarbij ik mij op mijn gemak voelde en zij voelde mijn behoeften goed aan. Ook kreeg ik in de sessies vrijheid om aan te geven waar ik op dat moment behoefte aan had. Neeltje stelt op een prettige manier de juiste vragen, be- of veroordeelt niet en haar rustige persoonlijkheid is erg prettig. Ik heb Neeltje vertrouwd en dit heeft mij geholpen bij het verwerken van gebeurtenissen en het vooruitkijken naar de toekomst.

Henrieke

Neeltje is beschikbaar op de volgende locaties:

Flexlocatie Zwolle (Storm)

Je vindt ons op het volgende adres

Assiesplein 15, 8011 XD in Zwolle

(Wij gebruiken alleen op afspraak gespreksruimte bij Storm in recruitment)

Flexlocatie Bantega

Je vindt ons op het volgende adres

Schoteruiterdijken 9, 8538 XN  in Bantega

(Wij gebruiken alleen op afspraak gespreksruimte bij Neeltje de Quaij Coaching)

Incompany

Neeltje werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Neeltje als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl