Coach Sander van der Horst

Meer info over Sander

Hallo ik ben Sander van der Horst. Als coach ben ik open minded, doelgericht en motiverend en ik coach met enthousiasme en confrontatie. Jij wilt meer uit jezelf halen en wij gaan samen ontdekken hoe je dat kunt doen!

Ik bied persoonlijke coaching aan mensen die een verandering in hun leven willen aanbrengen. Ik help hen om hiervoor de juiste handvatten, mindset en vaardigheden te ontwikkelen. In een persoonlijke coachingstraject met mij krijg je de controle terug over je leven. Zodat jij met enthousiasme en zelfverzekerdheid kunt doen wat het beste bij jou past en waar je goed in bent.

Anderen omschrijven coaching met mij als: energiek, resultaatgericht, doortastend, empathisch, no-nonsense. Jouw coachingsvraag kan bijvoorbeeld zijn:

 • “Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen om te staan voor wie ik ben?”
 • “Waar liggen mijn talenten en hoe zet ik die het beste in?”
 • “Ik heb last van stress symptomen, hoe krijg ik weer controle over mijn leven?”
 • “Ik ben een perfectionist, maar doe het vaak niet goed genoeg. Wat is nu echt belangrijk?”
 • “Hoe zorg ik ervoor dat mijn belemmeringen mij niet meer tegen houden?”
 • “Wat moet ik doen om me niet meer overspannen te voelen en ’s ochtends weer met energie wakker te worden?”
 • “Hoe ga ik om met de pijn uit het verleden, om met een positieve mindset te focussen op de toekomst?”

Ik help je met het doorbreken van jouw belemmeringen, zodat je met succes en enthousiasme kunt werken en leven zoals jij dat wilt.
Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier onderaan in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

Sander heeft een open, enthousiaste, vriendelijke, hartelijke en doortastende houding en durft door te vragen. Door zijn hulp en ervaring heb ik, met een situatie waar ik op dat moment hulp bij nodig had, geleerd te luisteren naar het gevoel dat er bij me optrad en meer vanuit mijn eigen kracht en zelfvertrouwen te handelen en op mijn eigen kracht te vertrouwen.

Florine

Sander hielp mij te begrijpen waar ik stond en werkte met mij samen om tools te vinden die mij meer zelfvertrouwen gaven om vooruit te gaan. Hij deed dat met een hele persoonlijke benadering. Hij geloofde in mij en zijn intuïtieve manier van confronteren wanneer ik op een zijspoor raakte, en mij weer terug bracht, was wat ik nodig had om de juiste stappen te zetten. Bedankt!

Bep

Sander has a wonderful gentle yet firm approach to his coaching. He brings an effortless sense of fun into his work creating a safe space to be coached. He has a certain “je ne sais quoi” about him that allows him to gently get to the heart of the matter. It’s a real pleasure to be coached by Sander and I would highly recommend him!

Clare

De coaching met Sander heeft mij geholpen om te ontdekken wat ik wil in het leven. De coachingsessies zaten vol met energie en positiviteit.

Joseph

Sander is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Ons kantoor in Utrecht

Maliebaan 80A in Utrecht

Flexlocatie Amsterdam

Je vindt ons op het volgende adres

Van Eeghenlaan 27 in Amsterdam Centrum (aan het Vondelpark)

Incompany

Sander werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Sander als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl