Coach Sander van der Horst

Meer info over Sander

Hallo ik ben Sander van der Horst. Als coach ben ik open minded, doelgericht en motiverend en ik coach met enthousiasme en confrontatie. Jij wilt meer uit jezelf halen en wij gaan samen ontdekken hoe je dat kunt doen!

Ik bied persoonlijke coaching aan mensen die een verandering in hun leven willen aanbrengen. Ik help hen om hiervoor de juiste handvatten, mindset en vaardigheden te ontwikkelen. In een persoonlijke coachingstraject met mij krijg je de controle terug over je leven. Zodat jij met enthousiasme en zelfverzekerdheid kunt doen wat het beste bij jou past en waar je goed in bent.

Anderen omschrijven coaching met mij als: energiek, resultaatgericht, doortastend, empathisch, no-nonsense. Jouw coachingsvraag kan bijvoorbeeld zijn:

 • “Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen om te staan voor wie ik ben?”
 • “Waar liggen mijn talenten en hoe zet ik die het beste in?”
 • “Ik heb last van stress symptomen, hoe krijg ik weer controle over mijn leven?”
 • “Ik ben een perfectionist, maar doe het vaak niet goed genoeg. Wat is nu echt belangrijk?”
 • “Hoe zorg ik ervoor dat mijn belemmeringen mij niet meer tegen houden?”
 • “Wat moet ik doen om me niet meer overspannen te voelen en ’s ochtends weer met energie wakker te worden?”
 • “Hoe ga ik om met de pijn uit het verleden, om met een positieve mindset te focussen op de toekomst?”

Ik help je met het doorbreken van jouw belemmeringen, zodat je met succes en enthousiasme kunt werken en leven zoals jij dat wilt.
Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier onderaan in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

De onderwerpen waar ik voor leergangen en workshops veel ervaring in heb zijn:

Ik zet verschillende technieken in en kijk vooral wat er past en werkt richting het doel waar we mee bezig zijn.

 • ACT
 • Co-Active
 • Oplossingsgericht coachen
 • Positieve psychologie
 • TA
 • Systemisch werken
 • NLP

De focus ligt bij mij iets meer op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 • Persoonlijke ontwikkeling 40%
 • Professionele ontwikkeling  40%
 • Carrière ontwikkeling 20%
 • Locatie:

Je kan mij vinden op meerdere locatie: Nieuwegracht 25 in Utrecht, Ruyschstraat 74 in Amsterdam, Van Eeghenlaan 27 in Amsterdam en Raamweg 4 in Den Haag.

 • Verdeling face-to-face en online

De focus ligt op face to face en ik zou mijn gebruikelijke mix beschrijven als: 85% face to face, 15% telefonisch/skype.

 • Aantal dagen tot intake (gemiddeld)

Snel! maximaal 5 dagen.

 • Duur van traject (gemiddeld in maanden)

3-4 maanden (iedere 2 weken een gesprek).

Sander heeft een open, enthousiaste, vriendelijke, hartelijke en doortastende houding en durft door te vragen. Door zijn hulp en ervaring heb ik, met een situatie waar ik op dat moment hulp bij nodig had, geleerd te luisteren naar het gevoel dat er bij me optrad en meer vanuit mijn eigen kracht en zelfvertrouwen te handelen en op mijn eigen kracht te vertrouwen.

Florine

Sander hielp mij te begrijpen waar ik stond en werkte met mij samen om tools te vinden die mij meer zelfvertrouwen gaven om vooruit te gaan. Hij deed dat met een hele persoonlijke benadering. Hij geloofde in mij en zijn intuïtieve manier van confronteren wanneer ik op een zijspoor raakte, en mij weer terug bracht, was wat ik nodig had om de juiste stappen te zetten. Bedankt!

Bep

Sander has a wonderful gentle yet firm approach to his coaching. He brings an effortless sense of fun into his work creating a safe space to be coached. He has a certain “je ne sais quoi” about him that allows him to gently get to the heart of the matter. It’s a real pleasure to be coached by Sander and I would highly recommend him!

Clare

De coaching met Sander heeft mij geholpen om te ontdekken wat ik wil in het leven. De coachingsessies zaten vol met energie en positiviteit.

Joseph

Sander is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Ons kantoor in Utrecht

Nieuwegracht 25, 3512 LC in Utrecht

Flexlocatie Amsterdam

Je vindt ons op het volgende adres

Van Eeghenlaan 27 in Amsterdam Centrum (aan het Vondelpark)

Flexlocatie in Den Haag

Je vindt ons op het volgende adres

Raamweg 4 in Den Haag

Incompany

Sander werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Sander als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Andere coaches

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

Hulp nodig?

Andre
AndreEigenaar

CRKBO-instelling

Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl