Coach Myrthe Fredrix

Meer info over Myrthe

Hi, mijn naam is Myrthe Frederix, welkom op de site van Academycoaching! Ik werk sinds bijna 10 jaar als psycholoog op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Eerst met de focus op groepstrainingen en inmiddels is deze verschoven naar éen op éen (mindfulness)begeleiding en coaching. Mensen ondersteunen in doen waar ze op de lange termijn gelukkig van worden is mijn missie.

Ik ben een betrokken, praktische en invoelende coach die graag met je op onderzoek uitgaat. Het helpt daarbij om eerst te kijken naar waar je vastloopt en hoe dit voor je is. En om echt helder te krijgen wat voor jou een waardevolle richting is en waar je ‘meer van wilt’. Onzekerheden en angsten horen er bij. Je zult echter merken dat ze je niet tegen hoeven te houden om in beweging te komen! Het resultaat van een coachtraject met mij: minder focussen op waar je vanaf wilt en stappen zetten richting wat voor jou belangrijk is.

De onderwerpen waar ik voor leergangen en workshops veel ervaring in heb zijn:

Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier onderaan in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

De coaching van Myrthe heb ik heel positief ervaren. Vriendelijk, rustig, meedenkend en meelevend waar dat helpend was, en met creatieve en ook confronterende oefeningen en metaforen. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik wel degelijk weet wat ik wil. In plaats van eindeloos piekeren en nadenken daarover doe ik nu ook echt wat.  Richting werk waar ik blij van wordt, verbinding in relaties aangaan, meer ruimte en tijd nemen voor creativiteit en ontspanning. Het is nog steeds eng, maar minder passief en meer ‘levend’.

Mieke

Myrthe is een hele behulpzame en waardevolle coach. De gesprekken met haar zijn leuk. Daarnaast luistert ze goed en geeft ze adviezen waar je echt wat aan hebt!

Mirjam

Door mijn burn-out wist ik dat ik dingen anders moest gaan doen. Door de pragmatische aanpak en oefeningen van Myrthe leerde ik veel beter mijn gevoelens kennen en uiten. En daardoor ook te handelen naar wat ik nodig heb. Bedankt daarvoor!

Ilse

Myrthe is buitengewoon goed in staat om het probleem/hulpvraag vast te stellen. Daarna heeft ze zorgvuldig het probleem aangepakt. De sessies met haar zijn erg behulpzaam geweest. Ik kan nu beter rust inbouwen voor mezelf en beter met uitdagingen omgaan.

Teun

Toen ik begon met de coaching zat ik in de knoop met mezelf. Tijdens de sessies heb ik onder meer geleerd om mijn gevoelens en gedachten objectiever te benaderen. Dit heeft mij veel rust gegeven waardoor ik uiteindelijk de toekomst met een glimlach tegemoet zie. Mijn klachten zijn niet als sneeuw voor de zon verdwenen, maar ik weet er dankzij de begeleiding anders mee om te gaan.

Kilo

Myrthe is beschikbaar op de volgende locaties:

Flexlocatie Amsterdam

Je vindt ons op het volgende adres

Van Eeghenstraat 94 in Amsterdam Centrum (aan het Vondelpark)

Incompany

Myrthe werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Myrthe als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl