Coach Joost Brunninkhuis

Meer info over Joost

Hoi, mijn naam is Joost Brunninkhuis en ik coach en train 20’ers en 30’ers bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als klein jongetje kreeg ik van huis uit twee levenslessen mee, namelijk dat persoonlijke ontwikkeling en voor de ander klaar staan erg belangrijk zijn. Dat ik beide nu in mijn rol als coach en trainer kan combineren, maakt dat ik mijn werk met ontzettend veel plezier doe.

Na het volgen van een intensieve driejarige coachopleiding heb ik zelf aan den lijve ondervonden hoe gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen je leven kunnen beïnvloeden. Met diepe dalen en nog hogere pieken kan ik zeggen dat ik tijdens deze opleiding ontzettend veel geleerd heb over mijzelf. Daar zit voor mij dan ook de sleutel: bewustwording. En dat is ook waar ik jou graag bij help, om nog bewuster te worden van jezelf, zodat je zelf de keuze kunt maken om het waar nodig anders te doen.

Mijn aanpak typeert zich als geïnteresseerd, onbevooroordeeld, integer en diepgaand. Vraagstukken waarbij ik help zijn:

Wil je vrijblijvend kennismaken? Vul dan het formulier hieronder in met mijn naam erbij (Joost Brunninkhuis) en dan spreken we elkaar binnenkort!

Joost is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Maliebaan 80A in Utrecht

Flexlocatie Amsterdam

Incompany

Joost werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Andre als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl