Coach Nicole Diepenmaat

Meer info over Nicole

Hallo ik ben Nicole Diepenmaat. Naast het professioneel begeleiden van hoogopgeleide starters en de meer ervaren professionals, ben ik momenteel ook werkzaam als consultant cyber security. Ik heb rechten gestudeerd in Groningen en ik ben daarna een aantal jaren in de advocatuur werkzaam geweest. Daar heb ik veel geleerd en heb ik ervaren hoe het is om een baan te hebben die niet past bij mij als persoon. Ik ben dan ook gestopt in de advocatuur en ik heb de ruimte genomen om opnieuw uit te vinden wat ik graag zou willen. Menselijk gedrag heeft me altijd geboeid. Daarom heb ik een intensieve coachopleiding gevolgd en begeleid ik ondertussen young professionals in soortgelijke processen. Ik help graag om blokkerende gedragspatronen inzichtelijk te maken en stappen te maken om deze te doorbreken, zodat deze gedragingen niet meer in de weg hoeven te staan aan verdere ontwikkeling op professioneel of privé vlak.

Herken je je in één van de onderstaande beschrijvingen en durf je geconfronteerd te worden met een soms pijnlijk spiegelbeeld? Wil je werken aan een concreet doel en binnen 4 tot 8 sessies met nieuwe inzichten en concrete handvatten weer zelfstandig verder kunnen? Neem gerust contact met me op.

 • Je bent ambitieus, wilt graag stappen maken op je werk en in je persoonlijke ontwikkeling;
 • Je ervaart problemen op je werk en/of in je privé-omgeving;
 • Je vergelijkt jezelf regelmatig met anderen, legt de lat hoog, wilt aan verwachtingen van anderen en jezelf voldoen;
 • Je bent slim, (over) analyseert veel en stapt moeilijk uit je hoofd;
 • Je ervaart veel twijfel en onrust, je weet niet wat je wilt.

Wil je kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Vul het formulier onderaan in en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

Tijdens de begeleiding en workshops komen vaak verschillende methodieken langs. Zelf werk ik graag met de flexibiliteit dat ik bijvoorbeeld tijdens een leergang kan inspelen op wat nodig is.

De focus ligt bij mij vooral op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uitgaande van het feit dat je daarmee ook kan bijdragen aan carrière ontwikkeling

 • Persoonlijke ontwikkeling  30%
 • Professionele ontwikkeling  50%
 • Carrière ontwikkeling 20%
 • Locatie(s)

Voor begeleiding ben ik beschikbaar in Amsterdam en Utrecht

 • Verdeling face-to-face en online

80 % face to face, 20% online is een combinatie die goed bij mij past.

 • Aantal dagen tot intake (gemiddeld)

5 tot 10 werkdagen duurt het gemiddeld om een intake te plannen.

 • Duur van traject (gemiddeld in maanden)

Voor duurzame ontwikkeling van gedrag heb je vaak 3 tot 6 maanden nodig.

Mijn traject bij Nicole heb ik als ik heel waardevol ervaren. Ik voelde me direct op mijn gemak door haar open en vriendelijke houding. Nicole heeft me bewust gemaakt van blokkerende patronen. Door haar heb ik op een andere manier leren kijken naar situaties die voor mij lastig waren. Dat heeft me veel rust gebracht en hier pluk ik nog dagelijks de vruchten van.

Maartje

Nicole brengt haar warme, geïnteresseerde en betrokken persoonlijkheid mee in haar professionele coaching, waar ik veel aan heb gehad. Ze luistert onbevooroordeeld, confronteert wanneer nodig en stuurt aan op je eigen kracht. Door verhelderende oefeningen kon ik uitzoomen, blinde vlekken ontdekken, nieuwe inzichten opdoen en doelgericht aan de slag.

Bernadette

Nicole is fijn in de omgang en luistert goed. Ze stelt kritische vragen over de juiste punten, die tot nieuwe inzichten hebben geleid. Door het traject had ik weer helder voor ogen wat ik wilde en zit ik nu weer op een werkplek die goed bij mijn passie en studie achtergrond past.

Rutger

Nicole is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Nieuwegracht 25, 3512 LC in Utrecht

Flexlocatie Amsterdam

Je vindt ons op het volgende adres

van eeghenlaan 27 in Amsterdam

(Wij gebruiken alleen op afspraak gespreksruimte op deze locatie)

Incompany

Nicole werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Nicole als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Andere coaches

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

Hulp nodig?

Andre
AndreEigenaar

CRKBO-instelling

Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl