Project omschrijving

Workshop Het nieuwe solliciteren

Meer info over de workshop

Tijdens de workshop Nieuwe solliciteren maak je kennis met de meest recente manieren om zo effectief mogelijk een baan te bemachtigen. Je ontdekt hoe, je naast natuurlijk social media, jij je netwerk optimaal in kan zetten. Het is een race door de mogelijkheden waarbij je gegarandeerd veel nieuwe dingen gaat horen. Je gaat dus naar huis met genoeg huiswerk voor jezelf.

 • Leer bij deze workshop de verschillende stappen (4 stappen) je toekomstige baan te bemachtigen.
 • Krijg inzicht in een manier waarop je effectief jezelf kan profileren met o.a. CV, motivatiebrief, Linkedin en in je netwerk.
 • Oefen met andere deelnemers een pitch, nee geen elevator pitch…., die de ander nieuwsgierig naar je maakt.
 • Laat je sollicitatieactiviteiten aansluiten bij de arbeidsmarktkansen en maak er een effectief project van.

Deze workshop Het nieuwe solliciteren is geschikt voor Young professionals die nog nooit een baan hebben gehad, aan het oriënteren zijn naar een nieuwe baan intern of juist extern en Young professionals die tussen banen in zitten. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. Deze workshop Het nieuwe solliciteren is al mogelijk vanaf 2,5 uur maar het is zeer wenselijk om uitgebreid te worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaalt kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Het nieuwe solliciteren daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Het nieuwe solliciteren beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coördinator
Merle Hofstede
Merle HofstedeTrainer
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende