Project omschrijving

Workshop Expressie

Meer info over de workshop

In deze workshop leer je hoe je expressie kunt gebruiken als middel om je emoties en gevoelens te uiten. Je leert hoe je beter kunt communiceren met anderen en hoe je jezelf kunt presenteren op een manier die bij jou past. Hierdoor kun je meer zelfvertrouwen ontwikkelen en jezelf beter leren kennen. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Verhoogd vermogen om te balanceren tussen rationele en emotionele besluitvorming,
 • Verhoogde flexibiliteit in denken en handelen,
 • Verbeterde relaties met anderen

Deze workshop Expressie is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer skills willen ontwikkelen om effectief relaties te onderhouden. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Expressie is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Expressie daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Expressie beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Neeltje de Quaij
Neeltje de QuaijCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende