Project omschrijving

Workshop Communicatiestijlen

Meer info over de workshop

In de workshop Communicatiestijlen leer je hoe je effectief kunt communiceren met mensen die een andere communicatiestijl hebben dan jijzelf. Je leert welke verschillende communicatiestijlen er zijn en hoe je deze kunt herkennen. Je krijgt handvatten om beter af te stemmen op de communicatiestijl van de ander en om je eigen communicatiestijl aan te passen indien nodig. Je leert hoe je misverstanden en conflicten kunt voorkomen en hoe je beter kunt samenwerken met mensen met verschillende communicatiestijlen. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Verhoogde kennis van verschillende communicatiestijlen,
 • Verbeterde vaardigheden om effectief te communiceren met verschillende persoonlijkheden,
 • Verhoogd zelfbewustzijn over eigen communicatiestijl

Deze workshop Communicatiestijlen is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer skills willen ontwikkelen om effectief te communiceren met collega’s. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Communicatiestijlen is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Communicatiestijlen daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Communicatiestijlen beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Joline Wortelboer
Joline WortelboerTrainer
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende