Project omschrijving

Workshop Mentaal fit

Meer info over de workshop

Tijdens deze workshop leer je hoe je je mentale veerkracht kunt vergroten en beter om kunt gaan met stressvolle situaties. Je leert technieken om je emoties te reguleren en je gedachten positief te beïnvloeden, waardoor je beter in staat bent om te gaan met uitdagingen op het werk en in het dagelijks leven. We leunen met dit thema op de sportpsychologie waar ze heel veel ondersteuning bieden in het mentaal fit worden en blijven van sporters op een ultiem prestatiemoment. Geen garantie dat alles in je leven lukt maar wel dat je optimaal aan het leren bent. Mentaal fitte mensen halen namelijk ook energie uit dingen die niet lukken en leren daarvan het snelste zodat de kans groter is dat het de volgende keer wel lukt.

 • Krijg inzicht in een manier waarop jij mentaal fit kunt worden
 • Leer je grenzen kennen en verleggen om met hoge werkdruk om te gaan
 • Leer beter omgaan met de mentale uitdagingen die je nu hebt
 • Ontdek tools die voor jou werken om de dag anders te beleven
 • Oefen met andere deelnemers zodat het gemakkelijker gaat op de werkvloer of thuis

Deze workshop Mentaal fit is geschikt voor Young professionals die merken dat tijdens druk het lastiger is om het hoofd koel te houden. Die merken dat ze dingen niet meer kunnen als iemand op de vingers meekijkt. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. Deze workshop mentaal fit is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling kan worden behaald.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Mentaal fit daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Mentaal fit beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Merle Hofstede
Merle HofstedeTrainer
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coördinator
Thomas Groen
Thomas GroenCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende