Project omschrijving

Workshop Mentaal fit

Meer info over de workshop

Tijdens de workshop Mentaal fit ga je niet alleen leren over het concept van mentaal fit zijn maar je gaat voelen hoe impactvol het is als je hier regie op krijgt. We leunen met dit thema op de sportpsychologie waar ze heel veel ondersteuning bieden in het mentaal fit worden en blijven van sporters op een ultiem prestatiemoment. Geen garantie dat alles in je leven lukt maar wel dat je optimaal aan het leren bent. Mentaal fitte mensen halen namelijk ook energie uit dingen die niet lukken en leren daarvan het snelste zodat de kans groter is dat het de volgende keer wel lukt.

 • Leer bij deze workshop de waar mentale fitheid vandaan komt.
 • Krijg inzicht in een manier waarop je mentaal fit kunt worden en hoe jij je collega’s hierin kan ondersteunen.
 • Oefen met andere deelnemers zodat je het gemakkelijker gaat op de werkvloer of thuis

Deze workshop mentaal fit is geschikt voor Young professionals die merken dat tijdens druk het lastiger is om het hoofd koel te houden. Die merken dat ze dingen niet meer kunnen als iemand op de vingers meekijkt. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. Deze workshop mentaal fit is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaalt kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Mentaal fit daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Mentaal fit beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Merle Hofstede
Merle HofstedeCoach
Sander van der Horst
Sander van der HorstCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coach
Myrthe Frederix
Myrthe FrederixCoach
Tom Klinker
Tom KlinkerCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl