Project omschrijving

Workshop Growth Mindset

Meer info over de workshop

In de workshop Growth Mindset leer je hoe je jouw mindset kunt veranderen om meer succes en geluk te bereiken. Je leert hoe je een (Growth) Mindset kunt ontwikkelen en hoe je kunt omgaan met beperkende overtuigingen. Je krijgt handvatten om jouw mindset te veranderen en om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Je leert hoe je meer veerkracht en doorzettingsvermogen kunt ontwikkelen en hoe je jouw doelen kunt bereiken door een positieve mindset. Met een Growth mindset lukt niet ineens alles wat je probeert maar je houdt er wel een ander gevoel aan over. Je leert en probeert waardoor zelfvertrouwen groeit. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Verhoogd vermogen om uitdagingen en fouten te zien als leermogelijkheden,
 • Verhoogde motivatie om te leren en te groeien,
 • Verbeterde veerkracht in het omgaan met tegenslagen

Deze workshop Growth Mindset is geschikt voor Young professionals die merken dat ze effectiever willen leren en ontwikkelen. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Growth Mindset is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Growth Mindset daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Growth Mindset beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende