Project omschrijving

Workshop Effectief communiceren

Meer info over de workshop

In de workshop Effectief communiceren leer je hoe je effectiever kunt communiceren met anderen. Je leert hoe je helder en duidelijk kunt communiceren, hoe je feedback kunt geven en ontvangen, en hoe je conflictsituaties kunt vermijden of op kunt lossen. De focus ligt met deze workshop op het combineren van verbale communicatie met non-verbale communicatie. Niet alleen wat je zegt maar ook hoe je het zegt. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Betere verbale communicatievaardigheden,
 • Verhoogde zelfbewustzijn over non-verbale communicatie,
 • Verbeterde luistervaardigheden

Deze workshop Effectief communiceren is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer skills willen ontwikkelen om effectief relaties te onderhouden. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Effectief communiceren is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Effectief communiceren daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Effectief communiceren beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Joline Wortelboer
Joline WortelboerTrainer
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende