Project omschrijving

Workshop Virual Reality

Meer info over de workshop

Verder dan de demo gaat de bedrijfsworkshop. Wil jouw bedrijf het verzuimcijfer omlaag krijgen? Stress is immers de grootste oorzaak voor uitval van werknemers. In 1 dagdeel train je in een klein team je mindset. Een klein beetje theorie, observeren en natuurlijk ook zelf ervaren. Met deze workshop zijn je werknemers energieker, vitaler en mentaal sterker. Wij trainen werknemers handiger met stress om te gaan. Interesse?

 • Leer bewust te worden van je eigen stresssysteem.
 • Leer bij jezelf en bij anderen hoe je dit systeem kan beïnvloeden.
 • Leer je beter focussen en beter ontspannen.

Deze workshop is geschikt voor Young professionals die zowel in privé of in het werk merken dat ze meer grip willen op hun stress en hun stresssysteem. We werken met virtual reality in kleine groepjes. Je observeert bij anderen, doet oefeningen en ervaart in een virtual spel hoe jij op stress reageert en hoe je het (meer) kan beïnvloeden. Deze workshop is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaalt kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Virtual reality daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Virtual reality beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coördinator

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende