Project omschrijving

Workshop Persoonlijke kwaliteiten

Meer info over de workshop

Bij de workshop Persoonlijke kwaliteiten staan we stil bij jouw sterke punten en de daarbij horende valkuilen. Zowel in communicatie als in teamverband leer je de situatie effectief te benaderen. Je houd de focus op jezelf en niet op de ander.

 • Leer je eigen kwaliteiten en valkuilen nog beter kennen
 • Leer om te gaan met je eigen allergie tegen specifieke personen
 • word bewust van je eigen valkuil gedrag

Deze workshop is geschikt voor Young professionals die willen weten welke kwaliteiten ze bezitten en het meest uit deze kwaliteiten kunnen halen. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. Deze workshop persoonlijke kwaliteiten is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaalt kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop persoonlijke kwaliteiten daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop persoonlijke kwaliteiten beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coördinator
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende