Project omschrijving

Workshop Leiderschapsvaardigheden

Meer info over de workshop

In de workshop Balans denken/voelen leer je hoe je meer balans kunt creëren tussen jouw denken en voelen. Je leert hoe je jouw emoties kunt herkennen en accepteren zonder dat deze jouw denken overnemen. Je leert hoe je jouw denken kunt gebruiken om jouw emoties te begrijpen en te reguleren. Je krijgt handvatten om beter in balans te blijven in situaties die emoties oproepen, bijvoorbeeld bij conflicten, stress of tegenslagen. Je leert hoe je jouw emoties kunt gebruiken als informatiebron om betere beslissingen te nemen en om jouw relaties te verbeteren. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Verhoogd vermogen om te balanceren tussen rationele en emotionele besluitvorming,
 • Verhoogde flexibiliteit in denken en handelen,
 • Verbeterde relaties met anderen

Deze workshop Balans denken en voelen is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer skills willen ontwikkelen om effectief relaties te onderhouden. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Balans denken en voelen is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Leiderschapsvaardigheden daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Leiderschapsvaardigheden beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Joline Wortelboer
Joline WortelboerTrainer
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende