Project omschrijving

Workshop Herstelvermogen

Meer info over de workshop

Tijdens de workshop Herstelvermogen leer je hoe je sneller kunt herstellen van stress en tegenslagen. Je leert hoe je fysieke en mentale veerkracht kunt vergroten en hoe je beter kunt omgaan met spanning en druk. Je krijgt handvatten om beter te ontspannen en om jezelf te beschermen tegen overbelasting. Je leert hoe je positief kunt blijven in uitdagende situaties en hoe je weerbaarheid kunt vergroten. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Het vermogen om te herstellen van tegenslagen en stressvolle situaties op het werk,
 • Technieken om herstel te bevorderen en veerkracht te vergroten.
 • Een verbeterde stressbestendigheid en betere focus op het werk.

Deze workshop Herstelvermogen is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer skills willen ontwikkelen om effectiever met stress en balans om te gaan. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Herstelvermogen is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Herstelvermogen daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Herstelvermogen beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende