Project omschrijving

Workshop Creativiteit

Meer info over de workshop

In de workshop Creativiteit leer je hoe je jouw creativiteit kunt ontwikkelen en inzetten in jouw werk en privéleven. Je leert hoe je creatiever kunt denken en hoe je nieuwe ideeën kunt genereren. Je krijgt handvatten om jouw creativiteit te stimuleren, bijvoorbeeld door middel van brainstormsessies, mindmapping en andere creatieve technieken. Je leert hoe je creativiteit kunt gebruiken om problemen op te lossen en om nieuwe kansen te ontdekken. Je leert hoe je jouw creativiteit kunt gebruiken om anderen te inspireren en om vernieuwing te brengen in jouw werk of organisatie. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Verbeterd vermogen om nieuwe ideeën te genereren,
 • Verhoogde flexibiliteit in denken en probleemoplossing,
 • Verbeterde samenwerking en innovatie

Deze workshop Creativiteit is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer skills willen ontwikkelen om effectief relaties te onderhouden. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Creativiteit is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Creativiteit daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Creativiteit beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Neeltje de Quaij
Neeltje de QuaijCoach
Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende