Project omschrijving

Workshop Autonomie en verbinding

Meer info over de workshop

Tijdens deze workshop leer je hoe je op een gezonde manier verbinding kan maken met anderen en tegelijkertijd autonomie behoudt. Je krijgt handvatten hoe je kan je inspraak en regelruimte vergroot. Voor veel mensen een belangrijke beschermer tegen spanning en werkdruk. Dit helpt je om gezonde relaties op te bouwen en te behouden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

Leerdoelen:

 • Verhoogd vermogen om balans te vinden tussen eigen autonomie en verbinding met anderen,
 • Verbeterde relaties met anderen,
 • Verhoogd gevoel van eigenwaarde

Deze workshop Autonomie en verbinding is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer skills willen ontwikkelen om effectief relaties te onderhouden. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. De workshop Autonomie en verbinding is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wil je een duurzame ontwikkeling? Dit thema kan ook in een training van meerdere dagdelen. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaald kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Autonomie en verbinding daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Autonomie en verbinding beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer
Neeltje de Quaij
Neeltje de QuaijCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende