Project omschrijving

Workshop Mindfulness

Meer info over de workshop

In de workshop Mindfulness leer je hoe je meer aandacht kunt hebben voor het hier en nu en hoe je meer rust en ontspanning kunt ervaren. Je leert hoe je mindful kunt zijn in jouw dagelijkse activiteiten en hoe je kunt omgaan met stress en drukte. Je krijgt handvatten om mindfulness te integreren in jouw werk en privéleven, bijvoorbeeld door middel van ademhalingsoefeningen, meditatie en andere mindfulness-technieken. Je leert hoe je meer balans kunt creëren tussen werk en privéleven en hoe je meer energie en veerkracht kunt ontwikkelen. Je leert hoe je jouw mentale en emotionele gezondheid kunt verbeteren door middel van mindfulness.

 • Leer bij deze workshop de verschillende technieken van mindfulness (mindfulness based stress reduction)
 • Krijg inzicht in de manier waarop jouw eigen gedachten je afleiden en beïnvloeden
 • Oefen met andere deelnemers zodat met meer energie naar huis gaat maar vooral zodat je weet of mindfulness structureel iets voor je is

Deze workshop Mindfulness is geschikt voor Young professionals die nieuwsgierig zijn naar de rust, aandacht en focus die mindfulness ze kan brengen in het dagelijks leven. We werken met een laagdrempelige intro en vooral met ervaringsoefeningen. Deze workshop mindfulness is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling  kan worden behaald.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met deze workshop daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Myrthe Frederix
Myrthe FrederixCoach
Neeltje de Quaij
Neeltje de QuaijCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende