Project omschrijving

Workshop Mindfulness

Meer info over de workshop

Tijdens de workshop mindfulness maak je kennis met de veelbesproken technisch om aandacht te trainen. Onze aandacht lijkt steeds moeilijker te behouden en we verliezen daarmee een krachtig middel. We denken na over het verleden, de toekomst en kunnen daar niet altijd meer mee stoppen. We raken steeds verder weg van het NU. Met deze workshop ga je kijken of je met de techniek op een heldere manier kan leren observeren zonder oordeel.

 • Leer bij deze workshop de verschillende technieken die bij mindfulness (mindfulness based stress reduction)
 • Krijg inzicht in de manier waarop jouw eigen gedachten je afleiden en beïnvloeden
 • Oefen met andere deelnemers zodat met meer energie naar huis gaat maar vooral zodat je weet of mindfulness structureel iets voor je is

Deze workshop mindfulness is geschikt voor Young professionals die nieuwsgierig zijn naar de rust, aandacht en focus die mindfulness ze kan brengen in het dagelijks leven. We werken met een laagdrempelige intro en vooral met ervaringsoefeningen. Deze workshop mindfulness is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling  kan worden behaald.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop mindfulness daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop mindfulness beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende