Coaching voor Verpleegkundigen!

Coaching en Loopbaanbegeleiding voor Verpleegkundigen.

Voor jonge verpleegkundigen hebben wij programma’s ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals. Binnen deze programma’s volgt de verpleegkundige leergangen. Leergangen kunnen individueel en als groep gevolgd worden. Thema’s en onderwerpen zijn per leergang afgestemd op de behoeften en ontwikkelvragen van de verpleegkundigen.

Na de startmeting krijgt iedere Verpleegkundige een persoonlijk ontwikkelpad voorgesteld. Dit kan uit interventies bestaan als: coaching, e-coaching, intervisie, buddy-mentor-systeem en proeftuinen (groepsessies en workshops). Op deze manier krijgt iedere verpleegkundige een leergang op maat. Effectieve begeleiding en alleen wanneer het noodzakelijk is.

Thema’s die wij veel tijdens de begeleiding zien zijn bijvoorbeeld: stressreductie, omgaan met verwachtingen, balans, assertiviteit, promoveren, zelfvertrouwen en feedback ontvangen. Lees hieronder meer over de manier waarop een leergang voor verpleegkundigen ingericht is.

FAQ items aan het laden...

Hoe pakken wij het aan

Bij ieder traject starten we met een (online)scan. Dit bepaalt het startpunt en verdere invulling van het traject.

Tijdens de eerste kennismaking bij ons op kantoor in geven wij een terugkoppeling. Na dit gesprek is het ontwikkelpad helder en kan gestart worden.

Het ontwikkelpad maakt het voor iedereen mogelijk op maat een traject te krijgen. We bepalen samen de thema’s, doelstellingen en het tijdschema.

Wij zorgen altijd voor een ideale mix tussen e-coaching en face-to-face begeleiding. Gemiddeld bestaat het individuele traject naast skype/chat uit 4 tot 6 face-to-face gesprekken met een coach.

Als aanvulling kunnen workshops gekozen worden bij groepsprogramma’s. Keuze uit meer dan 15 actuele thema’s en tot wel 75 Young professionals per workshop.

Als afsluiting van de begeleiding meten we het resultaat. Daar hoort ook een evaluatie bij die we online afnemen.

Plan een startscan

Kies een coach

Sander van der Horst
Sander van der HorstCoach
Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Thomas Groen
Thomas GroenCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coach

Hulp bij kiezen

Weet je niet welke coach nodig is?

Laat ons helpen met de juiste coach te kiezen.

Bel me terug!

Academycoaching is het bureau voor duurzame ontwikkeling van Young Professionals zoals A(N)IOS.

Wij ondersteunen artsen (wel en niet) in opleiding door heel Nederland met onze hybride vormen van coaching. Onze coaches kennen de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd. En wij vinden dat iedere A(N)IOS het verdient om ondersteuning te krijgen op persoonlijke-, professionele- en carrièreontwikkeling.

“Een bevlogen professional is energiek, zelfeffectief en kan passend invloed uitoefenen op gebeurtenissen die hun leven beïnvloeden.” – prof. dr. Arnold B. Bakker. Wij noemen dat: het versterken van zelfsturend vermogen.

Wil je meer weten over onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners? Klik dan hieronder op een van de knoppen.

Samenwerkingspartners
Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan.
Kies voor Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

  Academycoaching

  Nieuwegracht 25
  3512 LC  Utrecht

  Tel: 085-4011298
  Mail: info@academycoaching.nl
  www: www.academycoaching.nl

  KvK nummer: 50506579
  BTW nummer: NL822775232B01