Coaching voor AIOS!

Coaching en Loopbaanbegeleiding voor AIOS.

Voor coassistenten en A(N)IOS hebben wij programma’s ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals. Deze programma’s noemen wij leergangen en zijn ondersteunend aan het onderwijs gedurende de verschillende fases. Deze leergangen kunnen individueel en als groep gevolgd worden. Thema’s en onderwerpen zijn per leergang afgestemd op de belevingswereld van de coassistent of A(N)IOS.

Na de startmeting krijgt iedere A(N)IOS een persoonlijk ontwikkelpad voorgesteld. Dit kan uit interventies bestaan als: coaching, e-coaching, intervisie, buddy-mentor-systeem en proeftuinen (groepsessies en workshops). Op deze manier krijgt iedere A(N)IOS door de hele opleiding heen een leergang op maat. Effectieve begeleiding en alleen wanneer het noodzakelijk is.

Thema’s die wij veel tijdens de begeleiding zien zijn bijvoorbeeld: stressreductie, omgaan met verwachtingen, balans, assertiviteit, promoveren, zelfvertrouwen en feedback ontvangen. Lees hieronder meer over de manier waarop een leergang voor AIOS ingericht is.

FAQ items aan het laden...

Hoe pakken wij het aan

Bij ieder traject starten we met een (online)scan. Dit bepaalt het startpunt en verdere invulling van het traject.

Preview

Tijdens de eerste kennismaking bij ons op kantoor in geven wij een terugkoppeling. Na dit gesprek is het ontwikkelpad helder en kan gestart worden.

Preview

Het ontwikkelpad maakt het voor iedereen mogelijk op maat een traject te krijgen. We bepalen samen de thema’s, doelstellingen en het tijdschema.

Preview

Wij zorgen altijd voor een ideale mix tussen e-coaching en face-to-face begeleiding. Gemiddeld bestaat het individuele traject naast skype/chat uit 4 tot 6 face-to-face gesprekken met een coach.

Preview

Als aanvulling kunnen workshops gekozen worden bij groepsprogramma’s. Keuze uit meer dan 15 actuele thema’s en tot wel 75 Young professionals per workshop.

Preview

Als afsluiting van de begeleiding meten we het resultaat. Daar hoort ook een evaluatie bij die we online afnemen.

Preview

Plan een startscan

Kies een coach

Tom Klinker
Tom KlinkerCoach
Andre Lollinga
Andre LollingaCoach
Ivor Beem
Ivor BeemCoach
Ginny Ophorst
Ginny OphorstCoach

Hulp bij kiezen

Weet je niet welke coach nodig is?

Laat ons helpen met de juiste coach te kiezen.

Bel me terug!

Academycoaching is het bureau voor duurzame ontwikkeling van Young Professionals zoals A(N)IOS.

Wij ondersteunen artsen (wel en niet) in opleiding door heel Nederland met onze hybride vormen van coaching. Onze coaches kennen de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd. En wij vinden dat iedere A(N)IOS het verdient om ondersteuning te krijgen op persoonlijke-, professionele- en carrièreontwikkeling.

“Een bevlogen professional is energiek, zelfeffectief en kan passend invloed uitoefenen op gebeurtenissen die hun leven beïnvloeden.” – prof. dr. Arnold B. Bakker. Wij noemen dat: het versterken van zelfsturend vermogen.

Wil je meer weten over onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners? Klik dan hieronder op een van de knoppen.

Samenwerkingspartners
Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan.
Kies voor Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

Academycoaching

Nieuwegracht 25
3512 LC  Utrecht

Tel: 085-4011298
Mail: info@academycoaching.nl
www: www.academycoaching.nl

KvK nummer: 50506579
BTW nummer: NL822775232B01