Ontwikkel jezelf op afstand

E-coaching

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van begeleiding. Dankzij e-coaching kunnen wij coachingstrajecten ook op afstand effectief en efficiënt inrichten, waardoor we jou snel, resultaatgericht en duurzaam kunnen ondersteunen in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben jij om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om face-to-face afspraken te maken, maar heb je wel behoefte aan coaching, dan is deze vorm van begeleiding voor jou geschikt. Onze e-coaches hebben een flexibele beschikbaarheid en zijn daardoor makkelijker te bereiken op een moment dat het jou uitkomt. De doorlooptijd van een coachtraject kan in dit geval sneller zijn.

Jouw coachproces zal worden ondersteund middels ons e-coach platform. Via dit platform zul je onder andere het contact met je coach en je eigen ontwikkeling onderhouden. Dit contact kan worden aangevuld met skype sessies. Zo kun je samen met de coach dieper ingaan op waar je tegenaan loopt en samen komen tot jouw doelen.

Meer weten over (face-to-face) coaching voor Young professionals, coassistenten en A(N)IOS? Klik hieronder.

Young professionals
 
Coassistenten
 
A(N)IOS

De voordelen

Waar en wanneer het jou uitkomt

Alles zonder reistijd

Contact via Skype en chat

Goedkoper dan face-to-face

Hoe pakken wij het aan

Bij ieder traject starten we met een (online)scan. Dit bepaalt het startpunt en verdere invulling van het traject.

Tijdens de eerste kennismaking geven wij een terugkoppeling van de resultaten. Na dit gesprek is het ontwikkelpad helder en kan gestart worden.

Het ontwikkelpad maakt het voor iedereen mogelijk op maat een traject te krijgen. We bepalen samen de thema’s, doelstellingen en het tijdschema.

Wij zorgen altijd voor een ideale mix tussen e-coaching , opdrachten en oefeningen. Gemiddeld bestaat het individuele leergang naast oefeningen en opdrachten uit ongeveer 4 tot 6 skype/chat sessies met een coach.

Als afsluiting van de begeleiding meten we het resultaat. Daar hoort ook een evaluatie bij die we online afnemen.

Plan een startscan

Kies een coach

Sander van der Horst
Sander van der HorstCoach
Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Thomas Groen
Thomas GroenCoach

Hulp bij kiezen

Weet je niet welke coach jij wilt? Of welke coach het beste bij je past? Vergeet niet op de coaches te klikken voor meer info.

Laat ons helpen met de juiste coach te kiezen.

Bel me terug!

Academycoaching is het bureau voor duurzame ontwikkeling van hoger opgeleide Young Professionals.

Wij ondersteunen young professionals door heel Nederland met onze hybride vormen van coaching. Onze coaches kennen de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd. En wij vinden dat iedere young professional het verdient om ondersteuning te krijgen op persoonlijke-, professionele- en carrièreontwikkeling.

“Een bevlogen professional is energiek, zelfeffectief en kan passend invloed uitoefenen op gebeurtenissen die hun leven beïnvloeden.” – prof. dr. Arnold B. Bakker. Wij noemen dat: het versterken van zelfsturend vermogen.

Samenwerkingspartners
Opdrachtgevers

Contactgegevens

    Academycoaching

    Maliebaan 80A 3581 CW  Utrecht

    Tel: 085-4011298 Mail: info@academycoaching.nl www: www.academycoaching.nl

    KvK nummer: 77659449 BTW nummer: NL003220781B39