Ontwikkel jezelf op afstand

E-coaching

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. Dankzij e-coaching kunnen wij  coachingstrajecten nu ook op afstand effectief en efficiënt inrichten, waardoor we snel, resultaatgericht en duurzaam kunnen ondersteunen met persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben jij niet in de gelegenheid om face-to-face afspraken te maken en heb je wel behoefte aan coaching dan is deze vorm voor jou geschikt. Onze coaches zijn te bereiken op een moment dat het voor jou uit komt. Omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met beide agenda’s kan de doorlooptijd van een traject sneller zijn.

De coach is exclusief voor jou bezig om je te ondersteunen in je ontwikkeling. Deze ontwikkeling wordt gestimuleerd via ons e-coach platform waarop je samen met de coach het contact onderhoud. Dit contact kan aangevuld worden met bijvoorbeeld skype sessies.

Meer weten over coaching voor Young professionals, coassistenten en A(N)IOS? Klik hieronder.

Young professionals
 
Coassistenten
 
A(N)IOS

Kies een coach

Maria Dekker
Maria DekkerCoach
Ivor Beem
Ivor BeemCoach
Ginny Ophorst
Ginny OphorstCoach
Sander van der Horst
Sander van der HorstCoach

Hulp bij kiezen

Weet je niet welke coach nodig is?

Laat ons helpen met de juiste coach te kiezen.

Bel me terug!

Academycoaching is het bureau voor duurzame ontwikkeling van hoger opgeleide Young Professionals.

Wij ondersteunen young professionals door heel Nederland met onze hybride vormen van coaching. Onze coaches kennen de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd. En wij vinden dat iedere young professional het verdient om ondersteuning te krijgen op persoonlijke-, professionele- en carrièreontwikkeling.

“Een bevlogen professional is energiek, zelfeffectief en kan passend invloed uitoefenen op gebeurtenissen die hun leven beïnvloeden.” – prof. dr. Arnold B. Bakker. Wij noemen dat: het versterken van zelfsturend vermogen.

Samenwerkingspartners
Opdrachtgevers

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Academycoaching

Nieuwegracht 25
3512 LC  Utrecht

Tel: 085-4011298
Mail: info@academycoaching.nl
www: www.academycoaching.nl

KvK nummer: 50506579
BTW nummer: NL822775232B01