Bij Academycoaching heb je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de coaches. Je kan zelf iemand kiezen omdat wij denken dat jij het beste kan inschatten met wie jij een klik gaat hebben. Daarnaast adviseren wij je aan de hand van je vraag, je doelen en je behoeften bij wie wij denken dat je het beste terecht kan. Ivor stelt zichzelf aan je voor zodat je een idee krijgt wat zij voor je kan betekenen.

“Na een mooie, uiteenlopende carrière in de tv-wereld, heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid en van mijn grootste passie mijn werk gemaakt: young professionals begeleiden bij persoonlijke en professionele groei. Als life- en loopbaancoach ben ik betrokken, kom snel tot de kern en relativeer en confronteer waar nodig. Ik bied je een arsenaal aan praktische tips en tools die je kunt gebruiken om zelf tot inzichten te komen, te ontwikkelen en de noodzakelijke stappen te zetten richting blijvende groei.”

Wil jij kennis maken met Ivor? Dat kan door het contactformulier op deze site in te vullen, contact op te nemen via de chat of te bellen naar 085-4011298. Ivor werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Utrecht aan de Nieuwegracht 25 en in Amsterdam.