Wil jij na de zomer een baan die wel energie oplevert? Dan zijn wij de juiste partij. Met een concreet traject ga je die baan bemachtigen. Eerst maken wij samen je zoekprofiel scherp tijdens stap 1 en 2. Misschien weet je al veel van wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent. Ander zoeken we dat met een aantal oefeningen, gesprekken en scans uit. Alle informatie die je hier krijgt over de baan die bij je past komt samen in een checklist. Die checklist geeft een volledig beeld van wat jij belangrijk vindt in een baan met alles wat daarbij hoort. Dus niet alleen een functienaam maar ook cultuur, leidinggevende, taken, branche, doelgroep, praktische zaken etc. Daarna kijken we naar profileren in stap 3.

Tijdens profileren maak je jezelf klaar voor de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan een goed CV en motivatiebrief. Maar ook bijvoorbeeld je Linkedin, gesprekstechnieken, pitch en vacatures vinden. Wij vinden het belangrijk dat jij je tijd goed besteed gedurende de zoektocht naar een nieuwe baan. Daarom maken we het praktisch. Welke tijd besteed jij aan vacatures? En hoeveel tijd aan netwerken? Wist je dat gemiddeld gezien 70% van de mensen een baan via netwerk vindt en dat maar 30% dat doet via vacatures? Toch besteden veel mensen hun tijd precies andersom;) Hieronder zie je een overzicht van alle elementen die tijdens profileren aan bod komen. 

Stap 4 gaat over solliciteren. Daadwerkelijk die baan die bij je past bemachtigen. Het klinkt misschien alsof alle stappen na elkaar komen maar in de praktijk lopen die vaak parallel naast elkaar. Tijdens solliciteren maak je een actieplan en helpen wij je met netwerken en reageren op vacatures. Zo kan jij na de zomer aan de slag bij de baan waar jij energie van krijgt.

Gedurende het traject ga jij samen met de coach zo efficiënt mogelijk om met de tijd die wij samen hebben. We maken daarom gebruik van oefeningen, video’s en chat via ons ecoachplatform. Ook krijg je toegang tot ons vacaturezoeksysteem. Dit heet bij ons Online Jobhunting. Over het algemeen duurt een traject ongeveer 2 tot 3 maanden. Maar gedurende de vakantie heb je misschien meer tijd waardoor het sneller kan.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op en check op onze site met welke coach jij wilt kennismaken.

via emailvia telefoon