Face-to-face maar met afstand.

Op verschillende locaties is het (weer) mogelijk om 1-op-1 sessies met onze coaches te houden. 1,5 meter afstand is op de meeste locaties goed te hanteren. De (loopbaan)coaches merken dat, vanaf binnenkomst tot aan het afscheid bij de deur, zonder veel moeite voor elkaar te krijgen is.

Begeleiding kan dus weer worden opgestart voor lopende trajecten maar ook nieuwe aanmeldingen kunnen weer op kantoor plaatsvinden. Geef bij het formulier aan met welke urgentie jij een kennismaking wil plannen. Heb je last van stressklachten of is de nood hoog om een nieuwe baan te vinden? Laat het ons weten en we matchen je met de een collega. Waarschijnlijk kan je binnen 7 dagen terecht voor een kennismaking.

Voor ontwikkelvragen en voor loopbaanvragen werkt het bij ons zo:

– Vul het formulier hier onder in en/of registreer je via ons https://ik.academycoaching.nl/registreren (of bel ons, dat is nog sneller).
– Binnen 24 uur nemen we contact met je op om je situatie te bespreken. We koppelen je aan de best passende coach.
– Vervolgens plan je een afspraak met de coach op locatie. Aan het einde van die sessie weet je wat nodig gaat zijn om je doel te behalen. Als je met ons verder wilt stellen wij een overeenkomst op van 1A4. Lekker kort en krachtig.
– Na (digitaal) ondertekening kan je direct aan de slag.

 

Wat kan je bij ons doen?

Scans en assesments

Voor persoon of loopbaan.

Los of als onderdeel van een traject

Kies uit een lijst van scans die je bij ons kan doen. Bel of mail voor meer informatie welke scans allemaal mogelijk zijn.

Loopbaancoaching

Naar ander werk of in huidige baan.

Losse sessies of een traject (4 tot 8 sessies)

Switchen naar een andere baan is niet altijd nodig. Maar zoek je direct een andere baan? Daar helpen we je bij om effectief te zoeken, vinden en te solliciteren.

Stressreductie

1-op-1 of met VR

Anders om leren gaan met stress

Stress (focus) en ontspanning (herstel). Je leert heel snel weer grip krijgen en je hebt geen last meer (slechte) stress.

Contactformulier

    Je naam (verplicht)

    Je telefoonnummer (verplicht)