Ontwikkeladvies

Meer info over het ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling (per 1 december 2020) en is bedoeld voor werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden. Zij kunnen voor €700,- budget bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur begeleiding krijgen inclusief een arbeidsmarktscan. Deze subsidie vraagt geen eigen inleg.

Deze ondersteuning is er om klaargestoomd te worden voor nieuw werk of voor het anders invullen van huidig werk. Deze subsidie is breder dan de 45+ variant van 2019. De gehele beroepsbevolking maakt aanspraak zo schrijft Minister Koolmees in een kamerstuk (bron: Kamerstuk 35420 nr. G). De precieze kenmerken van de regeling worden hoogstwaarschijnlijk hetzelfde als de subsidieregeling van september 2020.

Bij Academycoaching is het mogelijk dit ontwikkeladvies in te zetten vanaf 1 december. In deze intensieve vorm van loopbaanbegeleiding krijg je naast persoonlijke begeleiding een rapport met een realistisch arbeidsmarktperspectief. Dit bestaat bij ons uit 4 sessies met een loopbaanadviseur en scans. Wacht dus niet langer en meld je vast aan via het formulier op deze site.

0
Sessies
0
Loopbaanadviseur
0
Scans
0
Budget p.p.

Het ontwikkeladvies van de overheid is beschikbaar vanaf 1 december 2020. Het eerste deel van deze subsidie liep vanaf augustus. Hieronder zijn een aantal belangrijke zaken voor je opgesomd:

 1. Naar verwachting kunnen ongeveer 50.000 mensen gebruikmaken van dit budget. Schrijf je daarom snel in om zo spoedig mogelijk te starten.
 2. De administratie die hoort bij dit budget verzorgd Academycoaching. Dat scheelt een hoop zodat jij je kan focussen op de begeleiding.
 3. Naast de sessies kan je 2 scans gebruiken. De eerste is de arbeidsmarktscan,  de tweede is optioneel; screening arbeidsmogelijkheden.
 4. Wanneer dit passend is voor jouw vraag krijg je toegang tot ons vacature zoeksysteem met meer dan 200.000 actuele vacatures in NL.
 5. Dit ontwikkeladvies helpt als belangrijke eerste stap. Zie het als een voorbereiding en geen volledige begeleiding naar ander werk.

Meer weten? Vul alvast het formulier hieronder in om je te registreren.

Coaches bij Academycoaching

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat je op een goede manier gebruik kan gaan maken van het ontwikkeladvies.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel het ontwikkeladvies met je collega's of leidinggevende