Veel mensen weten dat wij in Utrecht kantoor hebben. Lekker op loopafstand vanaf het station en in de schaduw van de domtoren. Toch kregen wij vaak vragen over andere coachlocaties. Zijn jullie ook beschikbaar in Amsterdam voor coaching? Zijn jullie ook in Zwolle beschikbaar voor coaching…. etc.. Nu ons team is gegroeid hebben we besloten ons ook te profileren in andere steden. Daarom vind je vanaf nu op de site ook een aantal flexlocaties. De locaties die erbij komen zijn: Amsterdam, Den Haag, Doetinchem en Zwolle.

Ons fijne plekje in centrum van Utrecht gaan we niet zomaar verlaten. We willen alleen meer zichtbaar zijn. Voor iedereen die ons plekje nog niet kent: op de foto hierboven zie je in het midden een small pand aan de gracht. Meerdere verdiepingen en een ideale plek voor het coachen van young professionals. Utrecht is voor ons dus een centrale plek en blijft ons (hoofd)kantoor. Ben je een keer in de buurt? Kom dan eens langs voor koffie.

Ons kantoor en flexlocaties

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Nieuwegracht 25, 3512 LC in Utrecht

Flexlocatie in Zwolle

Je vindt ons op het volgende adres

Assiesplein 15, 8011 XD in Zwolle

(Wij gebruiken alleen op afspraak gespreksruimte bij Storm in recruitment)

Flexlocatie in Amsterdam

Je vindt ons op het volgende adres

Van Eeghenstraat 94 in Amsterdam Centrum (aan het Vondelpark)

Flexlocatie in Doetinchem

Je vindt ons op het volgende adres

Raadhuisstraat 25, 7001 EX  in Doetinchem

(Wij gebruiken alleen op afspraak gespreksruimte bij Steck)

Flexlocatie in Den Haag

Je vindt ons op het volgende adres

Raamweg 4, 2596 HL in Den Haag

(Wij gebruiken alleen op afspraak gespreksruimte bij Het Coachhuis)

Mooie bereikbare plekken in de hoop nu ook aanvragen te kunnen bedienen op locaties buiten Utrecht. Op de locatie Amsterdam vind je coaches zoals: Sander van der Horst, Nicole Diepenmaat, Ivor Beem en Myrthe Frederix. In Den Haag kan je in gesprek met Sander van der Horst. In Zwolle met Andre Lollinga en in Doetinchem met Tom Klinker.

Wil je dus vrijblijvend kennis maken met een van de coaches? Neem dan contact op via mail, telefoonnummer of invulformulieren op de site.