We zijn op zoek naar jouw unieke talenten. Het benoemen van deze talenten is soms lastig omdat ze vaak zo vanzelfsprekend zijn dat ze je niet meer opvallen. Vaak komen deze talenten naar boven op momenten die bij jou een bijzondere positieve herinnering hebben gecreëerd, jouw succes momenten. Momenten waarin je je bijvoorbeeld sterk gelukkig, krachtig, gewaardeerd en/of trots voelde. Vaak zijn dit momenten waarin je in, zoals het heet, in flow was en dingen als vanzelf gingen juist omdat jij jouw unieke talent gebruikte.
Ga terug in je verleden naar minstens 5 van deze momenten. Deze momenten kunnen betrekking hebben op werk, maar kunnen ook meer in de privé sfeer liggen.

Wil jij meer opdrachten hebben? Check hier de andere oefeningen: Oefeningen. Staat de oefening die jij wilt hebben er niet bij? Laat het ons weten. Wanneer je een reeks aan opdrachten wilt ontvangen, misschien is een traject dan iets voor jou. Wil je dat wij je terugbellen? Vul hiernaast je gegevens in bij ‘Bel me terug’.