Persoonlijke ontwikkeling is de belangrijkste vorm van ontwikkeling, werksfeer is de belangrijkste energiegever, bureaucratie is een grote ergernis. Een paar belangrijke uitkomsten uit het Millennial onderzoek 2018 dat Academycoaching hielp uitvoeren van Careerwise. 3300 young professionals in Nederland deden mee en geven hiermee belangrijk inzicht in de stressoren en bronnen van de young professional.

Werksfeer, betekenisvol werk en persoonlijke ontwikkeling het belangrijkst voor werkgeluk.

Geen grote verrassing natuurlijk maar wel anders dan een paar jaar geleden. De behoeften en problemen verschuiven zo lijkt het. En daar willen wij natuurlijk meer van weten. Careerwise heeft dit jaar een gratis whitepaper gemaakt die te downloaden is via de site: Artikel Millennial onderzoek 2018.

Wil jij als young professionals omgaan met bureaucratie, invloed krijgen of samen met je collega’s de werksfeer vergroten? Dan helpen wij je hierbij. Wordt dit dan een groot verkooppraatje? Nee, dat niet maar wij werken niet gratis;) Dus ja als je ons inschakelt kost dat geld maar aan de andere kant kunnen we je direct laten zien wat het oplevert. Zelfs hoeveel geld je gaat besparen/verdienen met onze steun.

Stap 1: SCAN. Wij brengen van jouw en alle collega’s in kaart wat er speelt, wat de ontwikkelmogelijkheden zijn etc. Dat koppelen wij anoniem en individueel terug. Dat is een belangrijke start om daarna op maat begeleiding te kunnen bieden. Bij dit startmoment wordt de ontwikkelbehoefte, urgentie, motivatie en startindicatie afgegeven. Zie voor meer info over de opvolging: Young professionals begeleiding

Wil jij meer weten of dit mogelijk is voor jou of jouw organisatie? Vraag dan onze brochure aan via het formulier: Contact