Onder het mom van: ‘eerst proberen en dan oordelen’ heb ik een challenge voor je. Wil je een keer iets anders proberen en misschien wel iets tegen  je natuur? Dan is dit je kans. Hieronder een video van Wim Hof. Niet te veel introductie,  ik zou zeggen ga het gewoon eens doen;) Dus ook niet eerst de video een keer bekijken met in je achterhoofd de vraag of je het wilt gaan doen;) Volg de instructies maar direct bij de eerste keer dan je het bekijkt.

 

En?! Hoe was het? Hoe heb jij het ervaren? Wat viel je op bij je eigen gedachten toen je dit deed? Wat merk je fysiek op bij jezelf?

Allemaal mooie vragen om eens te reflecteren op deze oefening. Naast de discussie die ik online vaak lees over de wetenschappelijke basis bij deze methode heb ik persoonlijk gemerkt dat het mij een krachtig gevoel geeft en ik mij ‘wakker’ voel. Wil je meer weten over hoe dit soort oefeningen je kunnen helpen? Neem dan contact op via onze formulieren op de site.