Kandidaat aanmelden

Naast de begeleiding voor Young professionals hebben wij een dienstenpakket arbeidsmarktbenadering voor ook alle professionals. Deze diensten kunnen worden ingezet voor alle werkzoekenden.

Online Jobhunting

Online Jobhunting is een dienst waarbij de werkzoekende zelf toegang krijgt tot een vacaturezoeksysteem en ondersteuning ontvangt van een online jobhunter. Na een intake van 1,5 uur met de online jobhunter heeft de werkzoekende tijdens een periode van 3 of 6 maanden toegang tot het systeem.
3 maanden OJH € 349,-
6 maanden OJH € 549,-
Website online jobhunting

Online profileren

Werkzoekenden hebben een grotere kans in het vinden van een passende baan wanneer zij hun online netwerk effectief weten in te zetten. Academycoaching traint werkzoekenden hoe zij social media (specifiek Linkedin) hiervoor kunnen gebruiken.
Linkedin 2,5 uur € 250,-
Uitgebreid Li 4,5 uur € 450,-
Ik wil hier meer van weten

Combinatie

Sinds vorig jaar is het ook mogelijk een combinatie af te nemen van deze arbeidsmarktdiensten. Deze combinatie maakt het voor een kandidaat mogelijk om in korte tijd zich te profileren via Social media en de juiste vacatures te vinden via Online Jobhunting.
Li en OJH 3mnd € 549,-
Ik wil hier meer van weten

Non-verbale communicatie

Kun jij direct laten zien wie je écht bent? Je komt in een nieuwe omgeving en nog voor je wat hebt gezegd, is er al een oordeel. Vaak ligt dit aan de manier waarop je overkomt in houding en presentatie. In deze gesprekken ga je aan de slag met de bewustwording van jouw lichaam. Je leert met je lichaam te spreken.
2 gesprekken € 310,-
3 gesprekken € 465,-
Ik wil hier meer van weten

Sollicitatiegesprekken / Pitch / CV & Brief / Netwerken

Academycoaching biedt gesprekken en/of workshops aan die gaan over arbeidsmarktbenadering zoals sollicitatiegesprekken, cv-maken, motivatiebrief, netwerken, enz. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan even contact op voor een opmaat prijsafspraak.
Per gesprek 1.5uur € 165,-
Workshop dagdeel € 850,-
6 x 1,5uur + OJH 3mnd € 1289,-
Groepstraject min 6 personen € 1034,-
Ik wil hier meer van weten

Aanmeldformulier

  Je naam
  Je e-mail
  Bedrijfsnaam (verplicht)
  Gegevens kandidaat:
  Naam coachee
  E-mail coachee
  Telnr. coachee
  CV Coachee
  Dienst OJH 3 mndOJH 6 mnd
  Linkedin trainingUitgebreid Linkedin
  Non-verbale communicatie
  Sollicitatiegesprek/PitchNetwerken
  CV maken/Motivatiebrief
  Omschrijving

  *Door het aanmelden van een kandidaat  ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Academycoaching en geef je een formele opdracht voor het uitvoeren van de in te zetten dienst.

  Dienstenkompas