Coach Marleen Hekkert

Meer info over Marleen

Hoi, ik ben Marleen. Als coach help ik anderen graag om meer inzicht in zichzelf te krijgen. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het zo veel op kan leveren, als je met liefdevolle aandacht je vragen, onzekerheid en onrust waarneemt. Wat houd je bezig? Waar loop je tegen aan? Waar wil je verandering zien? Waar haal jij plezier uit en waar ben je goed in?

Door aan de slag te gaan met deze vragen, zal jouw zelfinzicht en vertrouwen groeien, en zul je stap voor stap ontdekken welke keuzes je wilt maken. Bewuste keuzes die aansluiten bij jouw karakter, kwaliteiten, waarden en verlangens.

Als coach stimuleer ik je om met aandacht en nieuwsgierigheid naar jezelf te kijken. In de coachgesprekken met jou ben ik open, empathisch en eerlijk. Ook zal ik je, met spontaniteit en humor, uitdagen en je een spiegel voorhouden.

De thema’s waar ik ervaring in heb zijn:

 • Loopbaancoaching
 • Talenten en kwaliteiten
 • Waarden en overtuigingen
 • Keuzes maken
 • Zelfvertrouwen

Ik help jou graag ontdekken hoe jij kan groeien op persoonlijk en professioneel gebied. Wil je kennismaken? Via onderstaand formulier kan je contact met mij opnemen. Tot binnenkort!

Marleen is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Maliebaan 80A in Utrecht

Incompany

Andre werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Andre als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl