Coach Thomas Groen

Meer info over Thomas

Hey! Ik ben Thomas. Ik ben bijna vier jaar verpleegkundige geweest en iedereen was altijd gelijk voor mij. Deze gelijkheid staat nog steeds hoog in het vaandel bij mij, dus ook als ik coaching of training geef. Ik vind persoonlijk leiderschap en eigenaarschap heel belangrijk en patiënten misten dit vaak. Het is in mijn ogen überhaupt iets wat veel mensen en een groot deel van de zorgverleners mist.

Mijn eigen persoonlijk leiderschap en eigenaarschap heb ik te danken aan mijn Post Traumatische Stress Stoornis en negatief zelfbeeld. Deze schat aan persoonlijke ervaringen, ondersteund door vier jaar coaching aan mijn collega’s en studenten in een academisch ziekenhuis te hebben gegeven en twee coaching opleidingen (waaronder ACT) gebruik ik om jou te helpen bij je persoonlijk leiderschap en eigenaarschap.

Ik help jou graag om je beperkende overtuigingen en gedachten onder ogen te komen en te doorbreken. Zodat je met en ondanks je angst kunt kiezen voor wat je werkelijk wilt. Ik geloof in korte termijn pijn, lange termijn fijn en kan jou helpen om de persoon te (durven) zijn die je diep van binnen bent.

Herken je je in een van onderstaande punten en durf en wil je hiermee aan de slag gaan? Vul het formulier onderaan in met mijn naam erbij (Thomas Groen) en dan spreken we elkaar mogelijk binnenkort!

Thomas is op een prettige manier direct, zet je aan het denken en hij stelt zichzelf ook kwetsbaar op waardoor je jezelf ook makkelijker durft open te stellen. Hierdoor komen we snel tot de kern en is de coaching voor mij heel effectief.

Thijs

Een jonge coach met al behoorlijk wat levenservaring. Thomas zijn directe aanpak en open houding zorgen ervoor dat hij een fijne sparringpartner is.

Tim

Thomas is beschikbaar op de volgende locaties:

Ons kantoor in Utrecht

Je vindt ons op het volgende adres

Maliebaan 80A in Utrecht

Flexlocatie in Amsterdam

Incompany

Andre werkt door heel Nederland bij de bedrijven op locatie.

Ben jij op zoek naar Andre als coach of trainer in jouw organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Vraag nu een gratis kennismaking aan!

Andere coaches/trainers

Deel onze coaches met je collega's of leidinggevende

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij dat je met jouw coach in contact komt. Hulp nodig bij kiezen? Andre helpt je graag verder.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreEigenaar

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl