Project omschrijving

Workshop Feedback

workshop feedback

Meer info over de workshop

Bij de workshop Feedback leer je meer over het geven en ontvangen van feedback op een manier die prettig voor je is. Zowel het verbale als non-verbale deel komen aan bod. Naast een paar korte stukjes theorie ga je vooral veel ervaren door te doen.

 • Leer bij deze workshop het effect van non-verbale communicatie bij feedback geven
 • Krijg inzicht in een vorm voor effectief feedback geven en ontvangen
 • Oefen met collega’s verschillende vormen

Deze workshop Feedback is geschikt voor Young professionals die merken dat ze meer invloed willen op de impact van hun feedback en willen groeien in de manier van feedback geven en ontvangen. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. Deze workshop feedback is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaalt kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Feedback daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Feedback beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Merle Hofstede
Merle HofstedeTrainer
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende