Project omschrijving

Workshop Job crafting

Meer info over de workshop

Tijdens de workshop Job crafting maak je kennis met job crafting als perspectief om naar je werk te kijken én als instrument om praktisch toe te passen. Je ontdekt hoe je op eigen initiatief onder andere meer energie, plezier, voldoening en productiviteit kunt creëren in je werk. Wanneer jouw werk beter past bij wie je bent, wat je wilt, nodig hebt en kunt, zul je zien dat niet alleen jij, maar ook je collega’s, klanten, de organisatie en je privéomgeving daar baat bij hebben.

 • Leer tijdens deze workshop de verschillende stappen van het job craft proces te doorlopen
 • Krijg inzicht in datgene waar je nu nog energie op verliest en waar dus winst te behalen is
 • Oefen met andere deelnemers, zodat je het geleerde gemakkelijker op de werkvloer of thuis toe kunt passen

Deze workshop is geschikt voor young professionals die er -zowel in privé als werk- meer uit willen halen. We werken met stellingen, theorie en praktijkgerichte oefeningen. De workshop Job crafting is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders persoonlijke doelstelling kan worden behaald. Ontvang nu het boek : Aan de slag met Job craften van Maria Dekker bij het afnemen van de workshop. (Ook is de workshop online via Maria individueel of tot een groepje van 4 mensen te volgen.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop Job crafting daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop Job crafting beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer
Andre Lollinga
Andre LollingaEigenaar & Coördinator

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende