Project omschrijving

Non-verbale communicatie

Meer info over de workshop

Hoe kom jij over op anderen?  Straal je iets anders uit dan jij bedoelt? Merk je dat je vaak tegen miscommunicatie aanloopt? Wellicht komt dit door je non-verbale communicatie! Nog voor je iets hebt gezegd zijn jouw lichaamstaal en gedrag al genoeg voor een ander om een oordeel over jou te vellen.

 • Hoe kom je over?
 • De basisprincipes en bewustwording
 • De macht in handen
 • Oogsignalen
 • Voeten vertellen de waarheid
 • Waar we zitten en waarom
 • Gespreksvoering en persoonlijke tips

In deze workshop ga je aan de slag met de bewustwording van jouw lichaam om die in je voordeel in te leren zetten. Je leert met je lichaam te spreken zodat je non-verbale en verbale communicatie elkaar versterken en jouw boodschap begrijpelijker wordt. Dit bewustzijn leidt tot minder miscommunicatie en ruis.

Deze workshop non-verbale communicatie is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Wij werken altijd op maat dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat de ieders doelstellingen worden behaald.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop non-verbaal daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop non-verbaal beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Merle Hofstede
Merle HofstedeTrainer
Sander van der Horst
Sander van der HorstTrainer
Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer
Thomas Groen
Thomas GroenCoach

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende