Project omschrijving

Workshop Timemanagement

Meer info over de workshop

Een druk leven waarin er te veel te doen is in te weinig tijd…. Het is lastig om een balans te houden. Alleen het opstellen van een weekschema  zou niet de oplossing zijn want er komt wat tussen of het  lukt niet je er toe zetten. Leer daarom snappen hoe je jezelf kunt trainen om (je tijd zo goed mogelijk te managen)

 • Leer overstijgend zaken aan te pakken zoals focus, intentie en eigen invloed.
 • Leer te prioriteren
 • Leer je invloed te vergroten door te focussen op je eigen cirkel van invloed.

Deze workshop is geschikt voor Young professionals die zowel in privé of in het werk merken dat ze meer grip willen op timemanagement. We werken met stellingen, theorie en oefeningen. Deze workshop is al mogelijk vanaf 1,5 uur maar kan ook uitgebreid worden tot een dagdeel. Bij grotere groepen worden meerdere trainers ingezet zodat ieders doelstelling behaalt kan worden.

0
Max. aantal deelnemers
0
Min. aantal uur
0
Max. aantal uur
0
Kosten per workshop
0
Tevreden deelnemers

Mogelijke trainers voor deze workshop

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een passende workshop. Nu heb je met de workshop timemanagement daar al een stap in gemaakt. Een goede match met een trainer kan hierbij ook belangrijk zijn. Hieronder zie je een overzicht welke trainers voor de workshop timemanagement beschikbaar zijn. Heb je zelf geen voorkeur? Dan denken wij graag met je mee omdat de ene trainer net iets meer ervaring heeft in een branche dan de ander. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Andre Lollinga onderaan deze pagina.

Thomas Groen
Thomas GroenCoach
Nicole Diepenmaat
Nicole DiepenmaatCoach
Tiffany Gritzalis
Tiffany GritzalisTrainer

Andere workshops

Wij helpen je graag

Neem contact op via dit contactformulier of bel ons. Dan zorgen wij samen dat de workshop perfect aansluit bij de behoefte van jullie Young professionals.

  Hulp nodig?

  Andre
  AndreCoach/trainer

  CRKBO-instelling

  Academycoaching is geregistreerd als CRKBO-instelling. Daardoor zijn onze leergangen en workshops BTW-vrijgesteld.

  Meer info over CRKBO vind je op http://www.crkbo.nl

  Deel onze workshops met je collega's of leidinggevende